Dinamo este echipa cea mai puternic lovită. Elevii lui Gigi Mulțescu nu s-au atrenat timp de 14 zile iar acum vor fi nevoiți să joace șapte meciuri până pe 18 august, când se va încheia actualul sezon.
LPF a făcut astfel programul lui Dinamo. Începând din weekend, Dinamo va juca aproape non stop. Dinamo are meciuri restante cu Chindia (2 partide), Hermannstadt (2 partide) și Sepsi. În afara de acestea mai are de jucat meciuri cu Voluntari și Viitorul.

Programul lui Dinamo

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
2 august: FC Voluntari - Dinamo (etapa 13)
4 august: Dinamo - Hermannstadt (11)
6 august: Dinamo - Chindia (3)
9 august: Hermannstadt - Dinamo (4)
12 august: Chindia - Dinamo
15 august: Sepsi - Dinamo (12)
18 august: Dinamo - Viitorul (14)
Dinamo a disputat până acum șapte meciuri în play-out și este pe locul șapte, la șapte puncte distanță de locul 5 ocupat de Sepsi.

Cluburile din Liga 1 vor ca sezonul să se încheie pe teren

Conform informațiilor DigiSport, cinci echipe din play-out - Viitorul, Sepsi, Poli Iași, Hermannstadt și Chindia - nu au fost de acord ca sezonul să fie prelungit mai târziu de 5 august. În play-off lucrurile sunt evidente: sezonul trebuie să se încheie pe 3 august pentru că UEFA vrea să aibă lista cu echipele campioane și cele care vor participa în cupele europene până pe 3 august.
Comitetul Executiv al FRF va lua o decizie cu privire la soarta meciurilor din play-out pe 3 august. Va decide majoritatea iar acest lucru nu îi va fi cu siguranță favorabil lui Dinamo, care mai are de jucate șapte meciuri și este în acest moment pe un loc care duce în Liga 2.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11