Invitat în cadrul unei emisiuni la Digi Sport, Gigi Mulțescu a confirmat că Dinamo este cu un picior în prăpastie. Actualmente șef al scouterilor la formația din Ștefan ce Mare, Mulțescu a recunoscut că este neplătir de aproape jumătate de an, dar mai are încă o fărâmă de speranță că situația s-ar putea redresa, menționând că are încredere în Dorin Șerdean, un personaj contestat vehement de fani.
"Șerdean e un dinamovist fanatic, aici e paradoxul. El a ajutat Dinamo la tranzacția cu spaniolii. A făcut pe traducătorul, apoi, printr-un concurs de împrejurări, a ajuns la conducere. Eu am luat o treime dintr-un salariu în ultimele cinci, șase luni. I-am spus lui Șerdean: Dacă rezolvi problemele cu banii, te punem lângă statuia lui Patzaichin, dar nu mai ai timp și spațiu de greșeli.", a declarat Mulțescu la Digi Sport.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Romanian Liga I
Dinamo Rapid 1-1 | Verdictul medicilor, după ce Răuță a fost supus unor investigații la spital
IERI LA 07:20

Gheorghe Mulțescu: "A fost o perioadă de coșmar"

Tehnicianul "câinilor" din finalul sezonului precedent a continuat seria dezvăluirilor uluitoare despre cele trăite în ultimele luni: "Banii luați din drepturile TV, mă refer la prima parte, au fost împărțiți de spanioli. Noi ne-am riscat viața, având în vedere COVID-ul și vârsta. Mergeam acasă și dormeam cu masca, să nu-i dau COVID nevestei. A fost o perioadă de coșmar. Am salvat echipa de la retrogradare și nouă nu ne dai nimic?"
Cu fiecare zi care trece este tot mai clar că intenția grupului de investitori spanioli, în frunte cu Pablo Cortacero, este doar un bluff. Mai mult, se pare că Dinamo a fost victima unei adevărate escrocherii, care poate duce clubul către faliment.
Romanian Liga I
Dinamo - Rapid 1-1 | Mihai Iosif: "Mi-a intrat glonțul, dar am pus un leucoplast"
IERI LA 04:59
Romanian Liga I
Dezvăluirile lui Mircea Rednic: după Dinamo - Rapid: "Jucătorii au avut și 7 kilograme în plus!"
IERI LA 20:38