Spotmedia.ro anunță că fundașul lateral este în atenția formației din Berceni, însă nu este singurul fotbalist de la Petrolul care poate ajunge la echipa lui Edi Iordănescu. Prahovenii se conruntă cu mari probleme financiare și, dacă nu vor face rost de bani, riscă să nu poată încheia sezonul.
Principalul vizat pentru o mutare este Valentin Țicu, fundaș stânga cu un apetit ofensiv deosebit, capabil să livreze centrări de calitate, dar și să șuteze de la distanță cu precizie.

FCSB are nevoie de o dublură pentru Radunovic. Țicu e o variantă interesantă

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Risto Radunovic nu l-a convins pe deplin pe noul antrenor, dar Edi e forțat să îl folosească pentru că nu are alte variante în lot. FCSB nu se va putea baza mult timp pe Ionuţ Panţîru. Acesta a fost accidentat în primăvară de Şut, în partida cu Sepsi şi a mers în Italia pentru a se opera. Perioada de inactivitate a fost estimată la vremea respectivă la 9 luni. Ca atare, Panţîru va sosi sub comanda lui Edi Iordănescu abia după pauza competiţională din iarnă, dar probabil la 100% din potenţial va fi abia la finalul sezonului.
S-a vorbit că FCSB se va întări cu Latovlevici, după ce acesta s-a despărțit de CFR, dar "lunetistul" a ajuns în cele din urmă la FC Argeș, nefiind considerat o opțiune de Edi Iordănescu. Acesta pare că a fost mult mai interesat de posibilitatea aducerii unui fotbalist tânăr, cu potențial de a crește sub comanda lui.
De notat că, potrivit stiriactuale.ro, președintele FCSB, Valeriu Argăseală, s-a întâlnit cu omologul de la Petrolul, Costel Lazăr în urmă cu două zile. Cei doi sunt în relații bune și cu siguranță că putem asista la cel puțin o mutare pe axa Ploiești - București, în perioada de mercato din iarnă.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11