Criza de la CFR se amplifică. Înainte cu doar câteva ore de partida cu FCSB, decisivă în păstrarea șanselor la titlu pentru campioană, Alexandru Păun a aflat că testul de COVID-19 făcut a ieșit pozitiv.
Mijlocașul ofensiv a înregistrat simptome specifice și febră peste 38 de grade, iar starea sa s-a deteriorat spre seară. Ca atare, oficialii clujenilor au decis să îl ducă la spital. Păun e în acest moment, potrivit Digi Sport, internat la "Victor Babeș" și nu se pune problema ca el să mai evolueze în acest sezon.

CFR, în izolare la Mogoșoaia

Romanian Liga I
Bonusuri consistente pentru jucătorii CFR-ului după câștigarea titlului! Cât vor încasa fotbaliștii
17/05/2022 LA 14:47
După ce la Dinamo s-au confirmat deja 10 cazuri de coroanvirus, oficialii campioanei se tem de ce e mai rău.
Astăzi, toți jucătorii lui Dan Petrescu au făcut noi teste rapide de depistare a COVID-19, iar rezultatele acestora vor veni luni. Ardelenii sunt cazați în prezent la Mogoșoaia, fiecare fotbalist în câte o cameră, iar de antrenamente nu poate fi vorba. Niciunul dintre jucătorii lui "Super Dan" nu poate părăsi momentan camera în care e cazat, cel puțin până la aflarea rezultatelor testelor.
Clujenii vor rămâne la Mogoșoaia până vineri, când vor efectua un alt set de teste rapide, iar rezultatele le vor primi după doar câteva ore. În cazul în care nu vor fi probleme, ardelenilor li se va permite să se întoarcă acasă și partida cu Botoașni, din weekendul viitor, se va disputa conform programului inițial.
În schimb, dacă se vor descoperi alte cazuri de coronavirus, sunt șanse mari ca și confruntarea cu gruparea moldavă să fie amânată. Deja partida cu FCSB a fost reprogramată pentru finalul lunii, LPF avansând două posibile date: 28 sau 29 iulie.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851756.jpg
Romanian Liga I
Încă un fotbalist pleacă de la CFR Cluj! Anunțul făcut la nici 24 de ore de la cucerirea titlului
16/05/2022 LA 12:34
Romanian Liga I
Dan Petrescu, supărat și după ce a câștigat un nou titlu cu CFR Cluj! "Merit mai mult respect"
16/05/2022 LA 06:20