Președintele clubului CFR Cluj, Marian Copilu, a făcut un nou anunț despre viitorul lui Dan Petrescu. Marian Copilu a declarat că șefii campioanei României nici nu iau în calcul despărțirea de Dan Petrescu. În privința contractului pe care Petrescu îl are în Gruia, șefii lui CFR spun că lucrurile sunt foarte clare.

"Referitor la antrenorul nostru, Dan Petrescu, din punctul de vedere al clubului sunt foarte clare lucrurile: ne dorim măcar să-și ducă la capăt contractul, unul valabil până în vara anului 2022. Nici nu am avut până acum vreo discuție cu el legată de plecarea sa. Sper ca în aceste trei-patru zile libere pe care le-a avut să se fi odihnit cât de cât și să revină lângă echipă cu poftă de muncă, așa cum a avut și până acum", a spus Marian Copilu pentru Gazeta Sporturilor.

Fotbal
Dan Petrescu, prezentat oficial la Kayserispor! "Bursucul" exclude retrogradarea: "Îmi place riscul"
11/01/2021 LA 17:24

Marian Copilu îl contrazice pe Dan Petrescu și spune că șansele la primăvara europeană sunt intacte

Marian Copilu l-a contrazis pe Dan Petrescu şi a spus că şansele de calificare în 16-mile Europa League sunt intacte: "Avem șanse în continuare! Urmează două meciuri acasă, cu Roma și cu ȚSKA Sofia, și sperăm la două rezultate pozitive, care să nu ne lase să jucăm în ultimul meci, de la Berna, cu calificarea pe masă. Nu ar fi bine așa, pentru că va fi o deplasare foarte grea în Elveția", i-a transmis Copilu lui Petrescu.

Acesta a lipsit trei săptămâni de la echipă. Mama sa a încetat din viaţă. Copilu a dezvăluit că a revenit lângă jucători de la meciul cu FC Argeş, din campionat: "E un moment foarte greu de trecut, deși știu că ar trebui să fiu puternic și să fiu în stare să revin la viața normală. E greu, pentru că pierderea rămâne foarte mare", a spus Copilu pentru aceeași sursă.

În plus, Copilu a declarat că va propune ca meciul cu Poli Iași din Cupa României să fie mutat la Cluj-Napoca: "Ne gândim să facem un apel către conducerea Politehnicii Iași, să accepte disputarea partidei la Cluj, nu în Moldova. Am evita o deplasare foarte lungă între două partide din Europa League. Ar fi frumos să accepte, sperăm să găsim înțelegere, pentru că CFR e singura echipă din România implicată în meciuri din cupele europene. E important și pentru campionat, și pentru tot fotbalul românesc ca noi să adunăm puncte cât mai multe în Europa League, să ameliorăm coeficientul țării", a adăugat Copilu.

Fotbal
Dan Petrescu dă prima lovitură la Kayserispor! Unul din cei mai buni jucători ai CFR-ului, în Turcia
06/01/2021 LA 11:42
Fotbal
Dan Petrescu, undă verde spre Al-Nassr! Decizia de ultimă oră anunțată de șeicii de la Ryadh
28/12/2020 LA 07:54