Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răducioiu a făcut marele anunț: "Sosirea mea la Dinamo e iminentă"

Cristian Mihală

Publicat 21/11/2021 la 16:36 GMT+2

Florin Răducioiu se întoarce la prima dragoste. Fostul mare atacant va face parte din conducerea administrativă a lui Dinamo.

Florin Răducioiu

Credit imagine: Eurosport

În urmă cu o lună, în ziua în care prezenta primul transfer făcut după revenirea la Dinamo, Rednic anunța că în proiectul său vor fi integrate și foste glorii. Răducioiu era în pole-position pentru un post de director sportiv sau manager.
"În momentul acesta eu mi-l doresc pe Răducioiu să vină lângă echipă. M-am întâlnit cu el, a rămas ca domnul (Iuliu) Mureşan să discute săptămâna asta. Am vorbit şi cu Dănciulescu înainte, am înţeles situaţia, are şi el dreptate dintr-un punct de vedere. Cel care a acceptat să vină la Dinamo este Răducioiu. Va veni director tehnic, sportiv, manager, ce vrea el. În plus, la cum arată, mă gândesc să îl bag vreo 5-10 minute la sfârşit de meci să ţină de minge", a declarat Rednic în prima parte a lui octombrie.

Răducioiu, în conducerea administrativă a lui Dinamo

Între timp, săptămânile au trecut, iar Răducioiu nu a fost anunțat în vreo poziție oficială, dar acest lucru e doar o chestiune de timp. Însuși fostul mare golgheter a anunțat azi că "revenirea mea la Dinamo este iminentă".
Fostul atacant a stat de vorbă cu presa odată cu lansarea noului proiect menit să salveze gruparea din Ștefan cel Mare, "Dinamo Win". Răducioiu a vorbit la superlativ despre oficialii roș-albilor și a ținut să îi felicite pe fani pentru devotamentul de care au dat dovadă, într-o perioadă în care, fără ajutorul lui, clubul cel mai probabil ar fi dispărut.
"Eu cred că cei care se ocupă de problemele economice sunt foarte bine pregătiți. L-am cunoscut pe domnul Zăvăleanu, sunt convins că este o persoană foarte bine pregătită pentru a salva clubul, pentru a gestiona corect și transparent situația.
Suporterii fac un efort mare, dar trebuie corelat cu performanța echipei. Cu cât Dinamo va reuși să urce în clasament, să se salveze de retrogradare, atunci vom putea discuta de sponsorizări, de oameni care vor veni lângă club", a explcat fostul mare atacant din Ștefan cel Mare.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo