Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răducioiu, reacție virulentă după ce Dinamo a evitat retrogradarea: "Mi-e pur și simplu scârbă!"

Irina Aldea

Publicat 06/08/2020 la 20:58 GMT+3

Una dintre legedele lui Dinamo, Florin Răducioiu, și-a exprimat dezamăgirea după sezonul avut de gruparea alb-roșie în Liga 1.

Florin Răducioiu, reacție virulentă după ce Dinamo a evitat retrogradarea

Credit imagine: Eurosport

Răducioiu a criticat dur faptul că o echipă de talia lui Dinamo a ajuns să fie salvată de la retrogradare de o decizie a Federaţiei Române de Fotbal. Fostul atacant al echipei de pe Șoseaua Ștefan cel Mare dă vina pe conducerea clubului, pe care o acuză că a schimbat antrenori într-o manieră arbitrară.
”Am ajuns să spunem că Dinamo, glorioasa noastră echipă, a fost salvată de o decizie la masa verde. Mi-e greu să cred că doi foşti mari dinamovişti, eu şi Ioan Andone, am ajuns să spunem că acest uriaş club a fost salvat de Federaţie. Nu am crezut că trăiesc acest moment, dar asta este. Am fost deja foarte dur, sunt foarte dezamăgit de Dinamo, de ceea ce a însemnat acest sezon, de antrenorii schimbaţi pe placul patronului, o adevărată ruşine. Mă opresc aici, pentru că mi-e pur şi simplu scârbă să mai vorbesc despre acest subiect. Eu nu mă pricep, dar oamenii de la Federaţie şi Ligă trebuiau să se gândească la situaţia asta. În Italia, oamenii au fost foarte bine pregătiţi, inclusiv când vine vorba de reguli. La noi, nu au fost atât de pregătiţi”, a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Florin Răducioiu, contrariat că Dinamo a scăpat de retrogradare

Florin Răducioiu a declarat că nu înețelege de ce 13 cluburi din Liga 1 au votat mărirea campionatului la 16 formații și implicit salvarea lui Dinamo: “De ce sa fie salvată dacă a retrogradat pe teren? Eu nu înțeleg cum s-a întâmplat asta cu Covid, cu jucători bolnavi. Nu s-a întâmplat nicăieri în lume așa, dar la Dinamo, e al 3-lea an în această situație critică. Multe schimbări de antrenori jucători, care nu au nimic în comun cu Dinamo. Eu cred că e meritată această retrogradare dacă va fi, eu cred că Dinamo merită să retrogradeze și să reînceapă un nou campionat în Liga a doua. Nu știu la nivel de patron ce se va întâmpla, dar a fost un dezastru și termină în acest mod. Dezamăgitor pentru mine, Dinamo merită să meargă în Liga a doua. Dinamo pe teren nu a demonstrat că merită să fie în Liga 1, m-am săturat să văd asta, ăsta nu e Dinamo. E adevărat, cu jucători cu Covid, nu s-au antrenat, dar sunt foarte dezamăgit, merită să retrogradeze, își merită soarta! Sunt foarte realist și foarte sincer și-mi pare rău ca spun asta, dar ăsta e adevarul!", a spus Florin Răducioiu la Telekomsport.
Florin Răducioiu a jucat la Dinamo între 1986 şi 1990, perioadă în care a câştigat o dată Liga 1 şi două ori Cupa României. Fostul atacant al lui Dinamo a mai evoluat şi în sezonul 2000-2001, spre finalul carierei, pentru Dinamo Bucureşti, nereuşind să îşi mai treacă în cont un trofeu, însă. Pentru echipa naţională a României, Răducioiu a înscris de 21 de ori în 40 de selecţii.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo