Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a vorbit la o oră după terminarea meciului cu Viitorul, 3-0. Fostul selecționer al României a oferit detalii despre posibila plecare din "Ștefan cel Mare", care ar putea avea loc pe 1 decembrie, când se împlinesc trei luni de când e neplătit. Antrenorul lui Dinamo a avut puterea de a trece peste problemele financiare uriașe de la club și i-a ironizat pe investitorii spanioli veniți la Dinamo în vară.
"Nu știu dacă plec, încă nu sunt sigur. Ruptura mea cu Pablo și cu cei din preajma lui e totală. Mai ales că a declarat înainte de meci că va fi ultimul meu meci, deoarece nu am fost loial și nu am respectat clubul. În general, un om dacă promite ceva, trebuie să facă acel lucru. Cum a respectat el clubul dacă sunt atâtea familii care trăiesc de pe o zi pe alta?", a spus Cosmin Contra pentru Pro X.

Cosmin Contra întoarce armele către Pablo Cortacero

Fotbal
Cosmin Contra, aproape de a da lovitura! Antrenorul este pe lista scurtă a unei echipe din Anglia
06/02/2021 LA 11:02
"Eu am muncit fără bani la Dinamo, deoarece respect clubul. Să se uite în dicționar să vadă ce înseamnă să fi loial și să respecți pe cineva. Am fost naiv să cred în Melero. Știam că el nu se bagă la un club unde nu se va face ce s-a promis. Și Melero și-a dat seama că Pablo Cortacero nu are potența financiară de care se spunea. Nu m-am interesat cine este Pablo Cortacero. Nu sunt investigator, eu sunt antrenor. Se vede că echipa începe să arate bine. A fost o săptămână foarte grea, cum au fost toate de când sunt la Dinamo", a declarat Contra la Pro X.
Cosmin Contra a vorbit imediat după meciul din Cupă despre viitorul său la Dinamo. Tehnicianul a spus că va aștepta până luni dimineață, apoi va lua o decizie finală. "Guriță" nu vrea să plece din "Ștefan cel Mare" fără se încaseze niciun ban, iar pentru asta a făcut un ultim apel către grupul de investitori spanioli. Totuși, Contra nu s-a referit atunci la Pablo Cortacero, cu care a încheiat orice relație, ci la directorul sportiv, Rufo Collado.
Fotbal
Cosmin Contra, contactat de presa din Spania după scandalul de rasism al lui Colțescu: "E terminat!"
09/12/2020 LA 15:16
Romanian Liga I
Cosmin Contra a reacționat nervos după FC Argeș - Dinamo 0-1
05/12/2020 LA 05:29