Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a vorbit la o oră după terminarea meciului cu Viitorul, 3-0. Fostul selecționer al României a oferit detalii despre posibila plecare din "Ștefan cel Mare", care ar putea avea loc pe 1 decembrie, când se împlinesc trei luni de când e neplătit. Antrenorul lui Dinamo a avut puterea de a trece peste problemele financiare uriașe de la club și i-a ironizat pe investitorii spanioli veniți la Dinamo în vară.
"Nu știu dacă plec, încă nu sunt sigur. Ruptura mea cu Pablo și cu cei din preajma lui e totală. Mai ales că a declarat înainte de meci că va fi ultimul meu meci, deoarece nu am fost loial și nu am respectat clubul. În general, un om dacă promite ceva, trebuie să facă acel lucru. Cum a respectat el clubul dacă sunt atâtea familii care trăiesc de pe o zi pe alta?", a spus Cosmin Contra pentru Pro X.

Cosmin Contra întoarce armele către Pablo Cortacero

Romanian Liga I
CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu! Cele două nume de pe lista conducerii din Gruia
17/09/2022 LA 19:07
"Eu am muncit fără bani la Dinamo, deoarece respect clubul. Să se uite în dicționar să vadă ce înseamnă să fi loial și să respecți pe cineva. Am fost naiv să cred în Melero. Știam că el nu se bagă la un club unde nu se va face ce s-a promis. Și Melero și-a dat seama că Pablo Cortacero nu are potența financiară de care se spunea. Nu m-am interesat cine este Pablo Cortacero. Nu sunt investigator, eu sunt antrenor. Se vede că echipa începe să arate bine. A fost o săptămână foarte grea, cum au fost toate de când sunt la Dinamo", a declarat Contra la Pro X.
Cosmin Contra a vorbit imediat după meciul din Cupă despre viitorul său la Dinamo. Tehnicianul a spus că va aștepta până luni dimineață, apoi va lua o decizie finală. "Guriță" nu vrea să plece din "Ștefan cel Mare" fără se încaseze niciun ban, iar pentru asta a făcut un ultim apel către grupul de investitori spanioli. Totuși, Contra nu s-a referit atunci la Pablo Cortacero, cu care a încheiat orice relație, ci la directorul sportiv, Rufo Collado.
Romanian Liga I
Balint, OUT de la Craiova înainte de returul cu Zorya! 2 nume mari pe lista posibililor înlocuitori
08/08/2022 LA 14:15
Saudi Arabian Premier League
Cosmin Contra înlocuit cu Nuno Espirito Santo, la Al Ittihad
05/07/2022 LA 05:32