Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rednic nu vine singur la Viitorul! Prima mutare făcută de "Puriu": Ionel Dănciulescu

Cristian Mihală

Publicat 02/12/2020 la 07:42 GMT+2

Mircea Rednic a sosit la echipa lui Gică Hagi pe postul de antrenor, însă acesta nu va veni singur. Ionel Dănciulescu se va alătura proiectului, urmând foarte probabil să fie numit pe postul de team manager.

Mircea Rednic

Credit imagine: Eurosport

Viitorul Constanța s-a despărțit acum două zile de Ruben de la Barrera, iar ieri deja i-a găsit înlocuitor. Mircea Rednic a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu clubul patronat de Gică Hagi.
"Începând de astăzi, Mircea Rednic este noul antrenor al formației FC Viitorul Constanța, după ce a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani și 6 luni", a confirmat gruparea de la malul mării.
Până să se gândească la lot și să încerce aducerea unor jucători pe care îi monitorizează, cel poreclit "Puriul" l-a convins pe Hagi să îl coopteze în staff pe Ionel Dănciulescu.

Dănciulescu, spre Viitorul

Rednic și Dănciulescu s-au înțeles foarte bine pe vremea când au colaborat la Dinamo: mai întâi ca antrenor-jucător, în 2007, sezonul câștigării ultimului titlu de către formația din Ștefan cel Mare, apoi de pe bancă, din postura de antrenor-director sportiv.
Gazeta Sporturilor anunță că mutarea e iminentă, Hagi fiind și el încântat de idee, în contextul în care Dănciulescu e o figură discretă, dar care ajută enorm vestiarul.
Din punct de vedere al staffului, Viitorul probabil devine una dintre cele mai puternice formații din Liga 1, odată cu noile veniri.
Dănciulescu a fost până în vară directorul sportiv al lui Dinamo, însă a întrerupt colaborarea cu formația de suflet odată cu sosirea spaniolilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo