Viitorul Constanța s-a despărțit acum două zile de Ruben de la Barrera, iar ieri deja i-a găsit înlocuitor. Mircea Rednic a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu clubul patronat de Gică Hagi.
"Începând de astăzi, Mircea Rednic este noul antrenor al formației FC Viitorul Constanța, după ce a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani și 6 luni", a confirmat gruparea de la malul mării.
Până să se gândească la lot și să încerce aducerea unor jucători pe care îi monitorizează, cel poreclit "Puriul" l-a convins pe Hagi să îl coopteze în staff pe Ionel Dănciulescu.
Romanian Liga I
Gică Hagi revine pe banca tehnică a unei echipe din România! Unde va antrena
07/06/2021 LA 11:09

Dănciulescu, spre Viitorul

Rednic și Dănciulescu s-au înțeles foarte bine pe vremea când au colaborat la Dinamo: mai întâi ca antrenor-jucător, în 2007, sezonul câștigării ultimului titlu de către formația din Ștefan cel Mare, apoi de pe bancă, din postura de antrenor-director sportiv.
Gazeta Sporturilor anunță că mutarea e iminentă, Hagi fiind și el încântat de idee, în contextul în care Dănciulescu e o figură discretă, dar care ajută enorm vestiarul.
Din punct de vedere al staffului, Viitorul probabil devine una dintre cele mai puternice formații din Liga 1, odată cu noile veniri.
Dănciulescu a fost până în vară directorul sportiv al lui Dinamo, însă a întrerupt colaborarea cu formația de suflet odată cu sosirea spaniolilor.
Romanian Liga I
Viitorul - Dinamo 1-2 | "Câinii" iau o gură mare de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării
02/05/2021 LA 17:29
Romanian Liga I
Hagi a reușit o nouă lovitură. Suma pentru care Alex Mățan merge în MLS
27/02/2021 LA 09:25