Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reghecampf, întrebat dacă vine la FCSB, după despărțirea de Craiova. Răspunsul tehnicianului

Cristian Mihală

Publicat 13/06/2022 la 07:49 GMT+3

Laurențiu Reghecampf a fost demis de la Craiova și ar putea fi o variantă pentru FCSB. Tehnicianul nu a negat că ar putea fi în viitor o variantă pentru clubul la care a antrenat în trecut de două ori.

Laurențiu Reghecampf

Credit imagine: facebook

Reghecampf e istorie pentru Craiova, formația din Bănie reușind să îl convingă să plece după ce i-a plătit în avans o sumă considerabilă din salariu. Încă de săptămâna trecută, când era clar că Reghe va fi dat afară, fanii lui FCSB i-au transmis tehnicianului că e așteptat "acasă", acolo unde a obținut cele mai mari succese ca antrenor.
Întrebat dacă va reveni la FCSB, după demiterea din Bănie, Reghecampf a lăsat ușa deschisă acestei posibilități.
"Nu știu unde mă vor purta pașii în viitor. Am să mă odihnesc puțin, apoi ne vom revedea cu planuri noi", a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit Playsport.
În cele două mandate pe banca FCSB, Reghecampf a cucerit două titluri, dar marea provocare a fost reprezentată de cupele europene. I-a dus pe roș-albaștrii în grupele Ligii Campionilor și s-a bătut de la egal la egal cu formații uriașe de pe bătrânul continent, în Europa League. Rămân performanțe istorice eliminarea lui Ajax și dubla în care a fost foarte aproape să o elimine pe Chelsea, în optimile EL.
În prezent, FCSB e antrenată de Toni Petrea, căruia i s-a prelungit contractul încă un an, deși a ratat titlul. Antrenorul actual e considerat de fani o marionetă a conducerii, suporterii dorindu-și un tehnician cu pedigree, capabil să aducă un nou titlu, după perioada de hegemonie a CFR-ului.

Laszlo Balint a devenit favorit să preia Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a fost marele pariu al conducerii Craiovei, fostul selecționer fiind pe lista șefilor din Bănie încă din iarnă. Atunci, discuțiile s-au sistat după ce Reghecampf a refuzat să plece de la echipă fără a primi banii aferenți contractului, însă acum se părea că sunt create toate premisele pentru ca fostul închizător să ajungă la cârma trupei oltene.
Doar că Rădoi a refuzat două oferte de la Craiova în această vară, având câteva alte variante interesante, una foarte tentantă financiar, din țările arabe.
Oficialii Universității nu au renunțat la visul de a-l avea pe fostul selecționer pe bancă, dar au o variantă de rezervă, în cazul în care acesta nu va fi înduplecat: Laslo Balint.
Potrivit Gazetei Sporturilor, fostul antrenor de la UTA și-a dat deja acordul pentru a prelua Craiova și e posibil ca numirea să aibă loc chiar azi, odată ce lotul se reunește, dacă ultima tentativă de a-l convinge pe Rădoi nu va avea sorți de izbândă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo