Vintilă este istorie pentru FCSB, după ce conducerea a înţeles că acesta nu are niciun argument să antreneze o echipă cu pretenţii. Coman&Co par a fi cea mai slabă formaţie din play-off, deşi obiectivul declarat era reprezentat de cucerirea titlului.
După meciul contra Craiovei, din weekend, actualul tehnician al roş-albaştrilor îi va lăsa loc lui Toni Petrea, cel care i-a fost secund lui Reghecampf în ultimii 10 ani.

"Cărţile" sunt făcute pentru revenirea lui Reghecampf la FCSB

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Lucrurile par clare: Reghecampf se va întoarce pe banca tehnică a formaţiei pe care a condus-o către eliminarea Ajaxului din Europa League, doar că în acest moment contractul avut cu Al-Wasl nu îi permite acest lucru. Probabil tehnicianul speră să se înţeleagă cu oficialii din Emirate, pentru a nu plăti clauza în caz de plecare. Odată ce aceste amănunte vor fi puse la punct, antrenorul va putea fi "înscăunat" pe banca roş-albaştrilor.
Această variantă este împărtăşită şi de Narcis Răducan, fostul director sportiv de la FCSB, care nu crede că altfel Reghe s-ar fi despărţit de Petrea. Acesta din urmă va avea rolul să facă tranziţia uşoară, să îi obişnuiască pe jucători cu metodele lui Reghecampf, până când acesta va intra "în pâine" efectiv.
"Probabil că la vară vine Reghecampf. Şi eu aş spune la fel, dacă nu aş fi terminat contractul acolo. Adică ce antrenor vedeţi să îşi lase tot staff-ul să plece?! Jumătate din meseria de antrenor presupune colaborarea cu staff-ul. Nu există un antrenor în lumea asta care să aibă pe umeri un contract de milioane de euro şi să facă asta din altruism, să îi dea drumul staff-ului. Nu există aşa ceva. Reghe va veni sută la sută, dar e normal să aibă acel discurs, pentru că are un contract acolo şi trebuie să îl ducă la capăt. Eu aşa văd lucrurile", a declarat Narcis Răducan, la Pro X.
Reghecampf va veni la FCSB însoţit şi de Tommy Neubert, neamţul văzut de mulţi principalul arhitect din spatele CV-ului tehnicianului. De altfel, conducerea vicecampioanei a vrut să îl aducă pe neamţ încă de acum, dar se pare că şi acesta are anumite clauze în contract. Ca atare, preparatorul german va rămâne alături de Reghe la Al-Wasl, pentru ca apoi, odată situaţiile contractuale rezolvate, să vină "la pachet" la FCSB.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11