Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ruben Albes a fost demis de FC Hermannstadt! Sibienii au semnat deja contractul cu noul antrenor

Nicu Savin

Actualizat 15/01/2021 la 14:29 GMT+2

FC Hermannstadt l-a demis de la conducerea echipei pe ibericul Ruben Albes, care ajunsese în vară pe banca sibienilor.

Ruben Albes a fost demis de la FC Hermannstadt

Credit imagine: Eurosport

Înfrângerea cu 2-0 pe teren propriu în fața lui Dinamo, i-a determinat pe oficialii de la FC Hermannstadt că este momentul unei schimbări la nivelul băncii tehnice. Astfel, spaniolul Ruben Albes a fost dat afară și înlocuit cu Liviu Ciobotariu, potrivit informațiilor de Gazetei Sporturilor.
Ruben Alves a ajuns în iunie la cârma sibienilor și, după un început slab, a reușit să redreseze echipa, care a încheiat sezonul trecut pe locul 10 în Liga 1. În vară, ardelenii s-au întărit și avea așteptări mai mari de la acest sezon, dar rezultatele nu au venit. Hermannstadt are doar 3 victorii în primele 16 etape și este în subsolul clasametului (locul 14), astfel că demiterea ibericului era iminentă.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Liviu Ciobotariu, noul antrenor de la FC Hermannstadt

Înlocuitorul său a fost ales Liviu Ciobotariu, după ce și Mihai Teja a fost luat în calcul. Tehnicianul de 49 de ani a semnat un contract valabil până în vara lui 2020, având ca obictiv clar în acest sezon evitarea retrogradării. El era liber de contract, după ce s-a despărțit în vara lui 2020 de naționala Libanului. Ultima experiență în Liga 1 a lui Ciobotariu a fost în sezonul 2018-2019, când a pregătit-o pe FC Botoșani.
Fostul internațional român și-a început cariera de antrenor în 2008, la CS Otopeni, iar de atunci și-a trecut în CV echipe precum Pandurii, Dinamo, Poli Iași, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, Al-Faisaly și Al-Taee, ultimele 2 în Arabia Saudită.
Astfel, FC Hermannstadt devine a 9-a echipă din Liga 1 care își schimbă antrenorul de la începutul acestui sezon. Doar FCSB, Sepsi, Clinceni, Chindia, Botoșani, UTA și Poli Iași au același antrenor ca și în prima etapă.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo