Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, nu a putut organiza mai multe antrenamente săptămâna trecută pentru că nu a fost prezent niciun membru al staff-ului medical. Medicul echipei, Liviu Bătineanu, dar și fizioterapeuții Claudiu Bătineanu și Dani Covaciu au decis să plece, după ce nu au fost plătiți de luni bune de noii investitori.
În cele din urmă, pentru ca ședințele de pregătire să poată avea loc, Rufo Collado, directorul sportiv, a apelat la o metodă "românească". Lucrurile par desprinse din schițele lui Caragiale, dar sunt cât se poate de grave, mai ales dacă avem în vedere tragediile lui Hîldan și Ekeng.

Contra: "Mi s-a zis că are diplomă de asistent și poate fi doctor"

Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
ACUM 14 ORE
"Mi s-a zis că are diploma de asistent și că poate fi el doctor", a spus Contra pentru Digi Sport, care nu a vrut să abordeze subiectul fierbinte al zilei: descinderea fanilor la Săftica. Luni, fanii "câinilor" au mers la baza clubului și i-au cerut socoteală directorului sportiv, Rufo Collado. În timp ce echipa era la antrenament, ultrașii lui Dinamo s-au răfuit cu oficialul echipei, căruia i-au reproșat tot ceea ce se întâmplă la club, iar tonul folosit nu a fost cel mai liniștit.
Așa cum ibericul a confirmat ulterior, suporterii i-au cerut să plece din Romania, deoarece, în viziunea acestora, este la fel de vinovat ca și așa zișii investitori, care întârzie să livreze banii promiși echipei.
Contra a confirmat prezența fanilor, însă a continuat să discute despre cât de neprofesionist se comportă spaniolii, care nu au fost în stare să asigure un medic, preț de o săptămână, la antrenamentele primei echipe.
"Au fost discutii azi între fani și Collado, dar eu eram în birou, nu știu ce s-a vorbit. Eu nu mai vorbesc cu directorul sportiv de săptămâna trecută, de când s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu doctorul. Nu avem nici acum medic, n-a fost nici azi la antrenament. Mi-a adus Rufo un asistent medical, e de fapt maseur la echipa a doua. Nu e medic, nu e calificat să intervină în cazul unei probleme majore și să faca anumite lucruri specifice. Responsabilitatea e a mea, eu sunt antrenor. Dacă se întâmplă ceva, eu răspund. La meciul cu Viitorul a venit doctorul Bătineanu, au vorbit cu el și ne-a ajutat. Maseurul de la echipa a doua are o diplomă de asistent, dar nu e medic", a explicat Contra la DigiSport.
Romanian Liga I
FC Argeș - Dinamo 2-1. Flavius Stoican a pierdut primul meci după revenirea în Ștefan cel Mare
ACUM 15 ORE
Romanian Liga I
Exclusiv | Lucian Goian, tranșant privind situația de la Dinamo: "Aș prefera să retrogradeze"
ACUM 21 ORE