CFR Cluj a decis să renunțe la serviciile lui Syam Ben Youssef, Luis Aurelio și William Soares.

Comunicatul oficial al CFR Cluj

”Mulțumim, Syam Ben Youssef, Luís Aurélio și William Soares!
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Clubul CFR 1907 Cluj anunță despărțirea de fundașul Syam Ben Youssef, respectiv mijlocașii Luís Aurélio și William Soares.
Sosit la echipa noastră în noiembrie 2020, Benny s-a dovedit a fi de fiecare dată o opțiune de încredere în defensivă, cucerind un titlu de campion și o Supercupă a României cu CFR.
Experiența lui Aurélio și-a spus cuvântul ori de câte ori s-a apelat la serviciile sale, iar palmaresul său s-a îmbogățit cu cele două campionate și o Supercupă cucerite în alb-vișiniu.
Cu venirea sa, în octombrie 2020, Soares a adus un „suflu” brazilian în linia mediană CFR-istă, prestațiile sale fiind încununate cu o medalie de campion, dar și o Supercupă a României.Le mulțumim pe această cale tuturor și le dorim multă baftă în carieră!”, se arată în comunicatul ardelenilor.
”Este o perioadă de acumulare, în care trebuie să ne punem la punct fizic. Așa că suferim când luăm deciziile, nu suntem proaspeți, totul vine de aici (n.r. - arată spre cap) și se transmite către membrele inferioare. Important este că nu ne-am accidentat, că am făcut un antrenament bun. Am început adversitatea, am început să avem jocuri, important este și să câștigi, indiferent cu cine joci. Tot timpul victoriile aduc victorii”, a declarat Șumudică după amicalul dintre FC Wels și CFR Cluj.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58