Dan Tălmaciu este unul dintre jucătorii de viitor pe care Dinamo îi are în curtea clubului. Tânărul fundaș a jucat în prima parte a campionatului la Poli Iași, iar acum a revenit în "Ștefan cel Mare", unde a găsit numai probleme.

Jucătorii sunt neplătiți, unii dintre ei deja au părăsit echipa, în timp ce investitorii spanioli nu mai oferă de multă vreme credibilitate. Până acum, Pablo Cortacero nu și-a îndeplinit vreo promisiune, iar ultimele informații privind escrocheria globală în care ar fi fost implicată și Dinamo au creat și mai multe tensiuni în "Ștefan cel Mare".

Romanian Liga I
Răspunsul lui Ioniță după ce Astra a anunțat că îl dă în judecată: ”Vor fi mari surprize!”
ACUM 2 ORE

Tânărul Dan Tălmaciu, dezamăgit de situația de la Dinamo: "Nu știu dacă există viitor aici"

Aflat la începutul carierei, Dan Tălmaciu ar fi trebuit să privească optimist către viitorul său la Dinamo, un nume răsunător din fotbalul românesc. Însă lucrurile nu stau deloc așa. Problemele financiare ale clubului și teama falimentului nu îi oferă mari speranțe puștiului de 18 ani, care deja se gândește să plece:

"Am fost împrumutat la Iași până pe 5 ianuarie, acum am revenit la Dinamo. Momentan sunt la echipa mare, dar nu știu ce se va întâmpla. Dacă nu se rezolvă lucrurile, nu știu dacă există viitor aici", a spus Dan Tălmaciu, pentru gsp.ro.

https://i.eurosport.com/2021/01/12/2969676.jpg

Dan Tălmaciu, în tricoul lui Dinamo (Sursa: Facebook)

Crescut la academia lui Dinamo, Tălmaciu a avut șansa să dea probe la West Ham în urmă cu un an. Tânărul fundaș a mers la baza clubului din Premier League alături de alți doi juniori ai "câinilor": Ștefan Fara și Valentin Borcea. Din păcate, niciunul dintre ei nu a fost oprit în lotul formației londoneze.

Cotat la 50.000 de euro de transfermarkt.com, Dan Tălmaciu a bifat o singură apariție pentru Poli Iași în turul campionatului.

Romanian Liga I
FOTO. Fanii salvează din nou Dinamo! Meciul cu Mediaș nu s-ar fi jucat fără intervenția lor
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
FC Argeș - FCSB 0-0. Formația "roș-albastră" riscă să piardă poziția de lider în Liga 1
ACUM 16 ORE