Dinamo a pierdut meciul cu FC Voluntari, din etapa a 6-a a playout-ului, și a rămas pe ultimul loc, cu 4 înfrângeri din tot atâtea posibile. Pentru Adrian Mihalcea a fost al 3-lea rezultat negativ de când a preluat echipa (2 în Liga 1 și unul în Cupa României), iar acum postul său se află în pericol.Meciul cu Viitorul poate fi ultimul pentru Adrian Mihalcea pe banca tehnică a lui Dinamo.
Potrivit Telekom Sport,Adrian Mihalcea a primit ultimatum din partea conducerii lui Dinamo. Dacă formaţia din Ştefan cel Mare nu va câştiga meciul din această seară de pe terenul Viitorului, atunci Mihalcea va fi demis de la Dinamo. Alb-roșii au mai multe variante de antrenor în cazul în care Dinamo înregistrează o nouă înfrângere în play-out.

Variante de înlocuitor pentru Adrian Mihalcea la Dinamo

Romanian Liga I
Fundașul adus recent de Dinamo, OUT de la meciul cu Craiova! Când ar putea debuta Andre Pinto
IERI LA 17:03
Gigi Mulţescu este una dintre cele mai probabile variante pentru a-l înlocui pe Mihalcea. Mulțescu aşteaptă un semn de la şefii din "Ştefan cel Mare" pentru a veni din nou la clubul iubit. Acesta ar deveni al patrulea mandat la cârma "câinilor roşii": "Ce mai poate fi de comentat legat de situația actuală a lui Dinamo. Se bate mult apa în piuă. Nu dau consultații prin presă…
Ca să glumim puțin, că și dacii glumeau în fața morții… Este o situație foarte grea, dar nu sunt eu în măsură, din exterior, să vorbesc de jucători. Ei știu cel mai bine ce parametri au. Până nu sunt contactat, nu am ce să discut. Dinamo are antrenor și trebuie respectat. Dacă voi fi căutat de ei, ne punem la discuții și vedem, sunt multe aspecte de luat în calcul”, a spus Mulţescu, citat de Prosport.

Dinamo, "lanterna roșie" din Liga 1

Adrian Mihalcea rămâne optimist, deși Dinamo a pierdut cu FC Voluntari (0-1) și a ajuns pe ultimul loc în Liga 1: "Am fost înfrânți, dar cu un joc mai bun din partea noastră. Se vede o schimbare în bine față de meciul precedent. Cartonașul roșu luat de Filip ne-a obligat să facem un pas înapoi. I-am spus la pauză să fie atent. E păcat, e un jucător experimentat, și-a dorit astăzi să câștigăm, am văzut asta în atitudinea lui, dar n-a reușit să se abțină. Din păcate am suferit după acel moment. Astăzi i-am felicitat, au avut atitudine, am avut și câteva ocazii. Nu au cum să nu fie dezamăgiți. Au muncit pentru asta. O să iau lucrurile bune. Să vedem cum putem construi pe seama acestor. Astfel, situația se poate înrăutăți", a spus Mihalcea, pentru Look Sport.
Mihalcea consideră că situația de la Dinamo nu este dezastruoasă: "Ce înseamnă dezastruoasă? E grea, dar nu dezastruoasă. Este foarte greu, știam de aceste probleme, nu s-au schimbat lucrurile între timp. Nu trebuie să dezarmăm. Mergem etapa următoare la Constanța și vom face tot posibilul să câștigăm".
Romanian Liga I
Lovitură de teatru în Ștefan cel Mare! Bonetti poate rămâne antrenor la Dinamo: "El vrea să revină!"
23/09/2021 LA 14:08
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32