Panțîru trece din nou prijn momente grele, după ce a fost operat de două ori în 2021 la o clinică medicală din Italia. În cel mai fericit caz, fotbalistul roș-albaștrilor va reveni pe teren spre finalul lui septembrie, după ce a suferit o nouă intervenție chirurgicală.
"Ionuţ Panţîru, operat din nou! După cele două operaţii efectuate în Italia, în urma accidentării suferite anul trecut, Ionuţ Panţîru a avut nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală pentru condropatie rotuliană grad IV. Jucătorul a fost operat, la spitalul Monza Metropolitan, de Dr. Ion Bogdan Codorean, care a efectuat un implant de cartilaj. Intervenţia a fost un succes, perioada estimată de recuperare fiind de aproximativ şapte luni. Clubul nostru este alături de Ionuţ şi îi doreşte să revină cât mai curând pe terenul de fotbal!", a transmis clubul FCSB, joi, prin intermediul unei platforme de socializare.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Ultima apariţie pe terenul de fotbal a fundaşului în vârstă de 26 de ani a fost la finalul lunii aprilie 2021, atunci când a suferit o ruptură de ligamente, într-o partidă cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58