Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un fotbalist de la FCSB nu va putea reveni pe teren până în 2022! Accidentarea ar fi putut să-l coste cariera

Bianca Dumitru

Actualizat 07/06/2021 la 11:13 GMT+3

Ionuț Panțîru s-a accidentat în meciul cu Sepsi din a treia etapă a playoff-ului Ligii 1 și a fost operat. Din nefericire pentru cei de la FCSB, fundașul mai are nevoie de cel puțin 6 luni de recuperare înainte de a putea reveni pe teren.

FCSB a învins UTA cu 3-0 și are 5 puncte avans în clasamentul din Liga 1

Credit imagine: Eurosport

Lotul celor de la FCSB a fost măcinat de accidentări în ultimele săptămâni ale sezonului 2020/21. Cea mai gravă a fost cea a lui Ionuț Panțîru, care s-a accidentat în meciul pierdut de roș-albaștri în fața celor de la Sepsi, scor 1-2, la finalul lunii aprilie.
Fundașul a suferit o ruptură de ligamente și a fost operat în Italia, după intervenție postând un mesaj optimist pe contul său de Instagram. Din păcate, veștile nu sunt, însă, îmbucurătoare. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a avut o problemă mult mai gravă decât încerca să transmită și a fost chiar în pericol de a nu mai putea juca vreodată fotbal.
Potrivit unor surse din cadrul clubului, citate de GSP, Panțîru "a avut genunchiul rupt cu totul" și mai are nevoie de cel puțin 6-7 luni de pauză înainte de a putea să revină la antrenamente. Astfel, cel mai probabil, fundașul nu va putea juca în niciun meci până aproape de startul playoff-ului din următorul sezon.
În aceste condiții, singurul fundaș stânga veritabil din lotul FCSB-ului este Risto Radunovic, care a fost transferat la începutul acestui an de la Astra pentru 400.000 de euro. Muntenegreanul a adunat 22 de apariții în tricoul roș-albaștrilor.

FCSB vrea să scape de Miron

Dupa ce a ratat titlul în Liga 1 pentru al șaselea an consecutiv, FCSB caută să se întărească pentru următorul sezon, în care echipa roș-albastră va evolua în Conference League. Vicecampioana României a făcut deja primele mutări pe piața transferurilor, iar acum un titular a fost trecut pe "lista neagră" a conducerii.
Potrivit GSP, șefii de la FCSB vor să scape de Andrei Miron, unul dintre titularii echipei lui Toni Petrea, care s-a remarcat datorită prestațiilor sale de-a lungul sezonului 2020/21. Conducerea roș-albaștrilor își dorește să creeze o linie defensivă mai înaltă, fiind acum în căutare de fundași centrali cu o înălțime de minimum 1,90 metri. Pentru a le face loc jucătorilor care se vor alătura echipei, Miron, care a adunat 32 de apariții la FCSB în sezonul recent încheiat, a fost pus pe lista fotbaliștilor transferabili.
În urma clasării pe locul 2 în Liga 1, FCSB s-a calificat în turul 2 preliminar al Conference League. Roș-albaștrii își vor afla adversarul în urma tragerii la sorți de pe 16 iunie. Partidele din turul 2 sunt programate pe 22 și 29 iulie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo