Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dario Bonetti a ajuns în România! Ce a declarat noul antrenor al lui Dinamo

Andrei Bobeica

Publicat 12/07/2021 la 14:52 GMT+3

Dinamo s-a mișcat repede după despărțirea de Dusan Uhrin. Clubul din Ștefan cel Mare a anunțat că noul antrenor al echipei este Dario Bonetti.

Dario Bonetti

Credit imagine: Reuters

Italianul a ajuns deja în România și a vorbit la sosirea pe aeroport despre noua sa echipă.

Bonetti, primele declarații la sosirea în România

Directorul executiv al dinamoviștilor, Iuliu Mureșan, a anunțat că Dario Bonetti îi va pregăti pe câini în Liga 1, iar italianul a ajuns deja în România.
"De fiecare dată sunt bucuros când mă întorc în România. Nu știu nimic deocamdată. Trebuie să mă întâlnesc cu conducerea ca să înțeleg ce se întâmplă. Nu e problema mea acum (n.r.- situația cliubului). Nu știu nimic, job-ul meu este să antrenez.
Sunt îndrăgostit de fotbal și de Dinamo. Sunt aici, e clar, vreau să ajut clubul. Sunt aici pentru că vreau să fac ceva pentru Dinamo. În fotbal, câteodată e bine, câteodată nu", a declarat Dario Bonetti, la sosirea în România.
Dario Bonetti i-a mai antrenat pe "câini" în două rânduri: iunie-octombrie 2009 și aprilie-boiembrie 2012. Ultima echipă antrenată de Dario Bonetti a fost ASA Târgu Mureș, unde a stat însă numai 3 etape, în 2016.
În afară de Dinamo și ASA, Bonetti a mai antrenat câteva echipe mici din Italia (Potenza, Gallipoli sau Juve Stabia), FC Sopron (Ungaria) și a stat și 7 meciuri pe banca naționalei Zambiei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo