Italianul a ajuns deja în România și a vorbit la sosirea pe aeroport despre noua sa echipă.

Bonetti, primele declarații la sosirea în România

Directorul executiv al dinamoviștilor, Iuliu Mureșan, a anunțat că Dario Bonetti îi va pregăti pe câini în Liga 1, iar italianul a ajuns deja în România.
Romanian Liga I
Încă un conflict la CFR! 2 fotbaliști s-au luat la bătaie la antrenament! Ce decizie a luat Petrescu
ACUM O ORĂ
"De fiecare dată sunt bucuros când mă întorc în România. Nu știu nimic deocamdată. Trebuie să mă întâlnesc cu conducerea ca să înțeleg ce se întâmplă. Nu e problema mea acum (n.r.- situația cliubului). Nu știu nimic, job-ul meu este să antrenez.
Sunt îndrăgostit de fotbal și de Dinamo. Sunt aici, e clar, vreau să ajut clubul. Sunt aici pentru că vreau să fac ceva pentru Dinamo. În fotbal, câteodată e bine, câteodată nu", a declarat Dario Bonetti, la sosirea în România.
Dario Bonetti i-a mai antrenat pe "câini" în două rânduri: iunie-octombrie 2009 și aprilie-boiembrie 2012. Ultima echipă antrenată de Dario Bonetti a fost ASA Târgu Mureș, unde a stat însă numai 3 etape, în 2016.
În afară de Dinamo și ASA, Bonetti a mai antrenat câteva echipe mici din Italia (Potenza, Gallipoli sau Juve Stabia), FC Sopron (Ungaria) și a stat și 7 meciuri pe banca naționalei Zambiei.
Romanian Liga I
Un jucător de la FCSB, dorit la Galatasaray din iarnă! Pentru cine au făcut turcii deja o ofertă
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu l-a exclus din lot pe Alibec după meciul cu Clinceni! Prima reacție a clubului
ACUM O ZI