Italianul a ajuns deja în România și a vorbit la sosirea pe aeroport despre noua sa echipă.

Bonetti, primele declarații la sosirea în România

Directorul executiv al dinamoviștilor, Iuliu Mureșan, a anunțat că Dario Bonetti îi va pregăti pe câini în Liga 1, iar italianul a ajuns deja în România.
Romanian Liga I
Dinamo are un nou administrator special! Cine e favorit acum să fie numit antrenor
20/07/2022 LA 15:05
"De fiecare dată sunt bucuros când mă întorc în România. Nu știu nimic deocamdată. Trebuie să mă întâlnesc cu conducerea ca să înțeleg ce se întâmplă. Nu e problema mea acum (n.r.- situația cliubului). Nu știu nimic, job-ul meu este să antrenez.
Sunt îndrăgostit de fotbal și de Dinamo. Sunt aici, e clar, vreau să ajut clubul. Sunt aici pentru că vreau să fac ceva pentru Dinamo. În fotbal, câteodată e bine, câteodată nu", a declarat Dario Bonetti, la sosirea în România.
Dario Bonetti i-a mai antrenat pe "câini" în două rânduri: iunie-octombrie 2009 și aprilie-boiembrie 2012. Ultima echipă antrenată de Dario Bonetti a fost ASA Târgu Mureș, unde a stat însă numai 3 etape, în 2016.
În afară de Dinamo și ASA, Bonetti a mai antrenat câteva echipe mici din Italia (Potenza, Gallipoli sau Juve Stabia), FC Sopron (Ungaria) și a stat și 7 meciuri pe banca naționalei Zambiei.
Romanian Liga I
FC Hermannstadt l-a transferat pe primul jucător mexican din istoria campionatului României
20/07/2022 LA 13:45
Romanian Liga I
Florin Tănase nu mai e dorit la FCSB! Fotbalistul, aproape de un transfer în China. Unde e așteptat
20/07/2022 LA 12:38