FCSB a obținut un singur punct din meciul cu CS Mioveni, după ce partida din a 27-a etapă a Ligii 1 s-a încheiat cu scorul de 1-1. Fără Radunovic, Coman și Keșeru, roș-albaștrii nu au reușit să-și creeze prea multe ocazii de gol și au pierdut două puncte care se pot dovedi importante în lupta pentru titlu.
La finalul partidei, Florin Tănase a comentat prestația echipei sale, explicând de ce crede că FCSB nu reușește să se impună în fața unor echipe din a doua jumătate a clasamentului. Căpitanul roș-albaștrilor a dat vina pe lipsa de experiență a unor jucători care apar pe teren din cauza numeroaselor schimbări făcute de conducere.
"Din păcate, facem aceleași greșeli an de an, în seara asta am avut oportunitatea de a pune presiune pe cei de la CFR, nu am făcut-o, sperăm să câștigăm meciurile care au rămas până la intrarea în play-off și poate ne mai apropiem.
Romanian Liga I
Florin Tănase, pe lista unui club mare din Europa! Unde este dorit golgheterul Ligii 1
20/05/2022 LA 13:02
Nu știu dacă nucleul a rămas. Care nucleu? La noi sunt schimbări tot timpul. Avem experiență, dar când spui că rămâne un nucleu trebuie cel puțin 70-80% din jucători să joace meci de meci, la noi nu se întâmplă asta, din păcate. Rămâne de văzut ce va urma.
E dificil să câștigi campionatul cu jucători tineri. Anul trecut, tot așa, eram o echipă foarte tânără, cred că cea mai tânără, am avut o șansă mare, din păcate, în play-off tot la fel. Niște greșeli și nu am putut să câștigăm", a declarat Florin Tănase, după meciul cu CS Mioveni.
Citește și:

"Eu spun adevărul!"

Căpitanul celor de la FCSB s-a arătat supărat și din cauza faptului că unul dintre fotbaliștii excluși din lot după meciul cu Chindia Târgoviște este Claudiu Keșeru.
Tănase a criticat decizia conducerii, precizând că fotbalistul de 35 de ani ar putea să aibă un rol foarte important în echipa lui Toni Petrea grație experienței pe care a dobândit-o de-a lungul carierei.
În plus, Florin Tănase a spus că nu se teme că declarațiile sale i-ar putea pune probleme pentru că el nu face altceva decât să spună adevărul.
"Da, m-a surprins decizia de a-l lăsa în afara lotului pe Keșeru pentru că meciul trecut a intrat și ne-a ajutat cu o pasă de gol. Să îl lași meciul următor în afara lotului nu cred că este corect. O să vedem dacă o să mă afecteze declarațiile, dar de ce să mă afecteze? Eu spun adevărul", a conchis căpitanul roș-albaștrilor.
În acest moment, FCSB are 59 de puncte și este pe locul 2 în clasamentul Ligii 1. Până la finalul sezonului regulat, roș-albaștrii îi vor mai înfrunta pe cei de la Farul Constanța, FC Argeș și FC Voluntari.
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Florin Lovin și-a ales favorita în lupta pentru titlu: "Au un joc mult mai consistent!"
06/05/2022 LA 10:42
Romanian Liga I
Florin Tănase, dorit de o campioană a Europei! În ce condiții ar putea pleca de la FCSB
04/05/2022 LA 10:28