Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Florin Tănase, ca și plecat de la FCSB! Detaliile transferului în Emiratele Arabe Unite

Bianca Dumitru

Publicat 27/12/2021 la 15:45 GMT+2

Florin Tănase este tot mai aproape de despărțirea de FCSB. Fotbalistul s-ar fi decis unde vrea să joace în 2022, negocierile cu arabii fiind la un pas de a se finaliza.

Florin Tănase (FCSB)

Credit imagine: facebook

Florin Tănase are șanse tot mai mari de a pleca în această iarnă de la FCSB. Golgheterul roș-albaștrilor este dorit de Al Nasr, echipă din Emiratele Arabe Unite, cu oficialii căreia ar fi ajuns deja la un acord.
Potrivit AS.ro, fotbalistul va avea un salariu de peste 1 milion de euro plus bonusuri în Dubai, echipă cu care ar urma să semneze un contract valabil 3 ani. Pentru a-i obține transferul, arabii vor trebui să achite clauza de reziliere din contractul lui Tănase, care este în valoare de 3 milioane de euro.
Mutarea ar urma să aibă loc în următoarele zile, oficialii lui Al Nasr urmând să trimită actele de transfer în România și banii în contul celor de la FCSB.
Mijlocașul în vârstă de 26 de ani este al treilea cel mai bun marcator din Liga 1 în sezonul 2021/22, având 9 goluri și 3 pase decisive reușite în primele 21 de etape.
Citește și:

FCSB nu aduce jucători noi în această iarnă

Conducerea celor de la FCSB a decis să nu facă transferuri în perioada de mercato din această iarnă, nemaidorind să investească bani în aducerea de jucători noi. Roș-albaștrii ar vrea să mizeze în 2022 pe tinerii fotbaliști din academia clubului.
Un singur nume este pe lista transferurilor la FCSB, David Miculescu, însă acesta are șanse mici să fie lăsat de UTA Arad să plece în următoarele săptămâni.
În schimb, vicecampioana României ar putea să se despartă în această iarnă de mai mulți jucători. Doi fotbaliști vizați de conducerea roș-albaștrilor sunt Constantin Budescu și Claudiu Keșeru, care nu mai sunt doriți la echipă din cauza salariilor mari pe care le încasează.
Potrivit DigiSport, Budescu a fost deja convins să-și caute echipă, iar despărțirea sa de FCSB va fi anunțată în următoarele zile. În schimb, în cazul lui Keșeru situația este mai complicată, fotbalistul evoluând deja în acest sezon la două echipe.
Un alt fotbalist care ar putea pleca în această iarnă din lotul lui Toni Petrea este Iulian Cristea. Iată cum ar putea arăta primul 11 al celor de la FCSB în cazul în care echipa se va despărți de cei 4 jucători amintiți: Vlad - Crețu, Miron, Vinicius, Șerban - Olaru, Șut, Oct. Popescu - Cordea, Stoica, Coman.
Premier League Today
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo