Florin Tănase are șanse tot mai mari de a pleca în această iarnă de la FCSB. Golgheterul roș-albaștrilor este dorit de Al Nasr, echipă din Emiratele Arabe Unite, cu oficialii căreia ar fi ajuns deja la un acord.
Potrivit AS.ro, fotbalistul va avea un salariu de peste 1 milion de euro plus bonusuri în Dubai, echipă cu care ar urma să semneze un contract valabil 3 ani. Pentru a-i obține transferul, arabii vor trebui să achite clauza de reziliere din contractul lui Tănase, care este în valoare de 3 milioane de euro.
Mutarea ar urma să aibă loc în următoarele zile, oficialii lui Al Nasr urmând să trimită actele de transfer în România și banii în contul celor de la FCSB.
Romanian Liga I
Motivul pentru care Florin Tănase nu a mai plecat de la FCSB! Cine a blocat transferul în Emirate
13/01/2022 LA 10:25
Mijlocașul în vârstă de 26 de ani este al treilea cel mai bun marcator din Liga 1 în sezonul 2021/22, având 9 goluri și 3 pase decisive reușite în primele 21 de etape.
Citește și:

FCSB nu aduce jucători noi în această iarnă

Conducerea celor de la FCSB a decis să nu facă transferuri în perioada de mercato din această iarnă, nemaidorind să investească bani în aducerea de jucători noi. Roș-albaștrii ar vrea să mizeze în 2022 pe tinerii fotbaliști din academia clubului.
Un singur nume este pe lista transferurilor la FCSB, David Miculescu, însă acesta are șanse mici să fie lăsat de UTA Arad să plece în următoarele săptămâni.
În schimb, vicecampioana României ar putea să se despartă în această iarnă de mai mulți jucători. Doi fotbaliști vizați de conducerea roș-albaștrilor sunt Constantin Budescu și Claudiu Keșeru, care nu mai sunt doriți la echipă din cauza salariilor mari pe care le încasează.
Potrivit DigiSport, Budescu a fost deja convins să-și caute echipă, iar despărțirea sa de FCSB va fi anunțată în următoarele zile. În schimb, în cazul lui Keșeru situația este mai complicată, fotbalistul evoluând deja în acest sezon la două echipe.
Un alt fotbalist care ar putea pleca în această iarnă din lotul lui Toni Petrea este Iulian Cristea. Iată cum ar putea arăta primul 11 al celor de la FCSB în cazul în care echipa se va despărți de cei 4 jucători amintiți: Vlad - Crețu, Miron, Vinicius, Șerban - Olaru, Șut, Oct. Popescu - Cordea, Stoica, Coman.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Romanian Liga I
FCSB nu-și ia jucători noi în această iarnă! Cine va pleca din lot și cum ar putea arăta echipa
27/12/2021 LA 08:14
Romanian Liga I
Cum s-au modificat cotele fotbaliștilor din Liga 1 în ultimele luni! "Chiar și asta le-a ridicat!"
22/12/2021 LA 16:17