Dinamo a avut un sezon dezastruos, iar situația din Ștefan cel Mare l-a enervat, printre alții, pe Costel Orac. Fostul fotbalist a comentat ceea ce se întâmplă la club, punctând greșelile făcute de management.
Orac a criticat dur transferul lui Steliano Filip, fotbalist despre care a spus că nu avea ce să caute la Dinamo și pe care l-a taxat pentru rolul pe care l-a avut în demiterea lui Mircea Rednic de pe banca tehnică.
"În primul rând, Filip n-ar fi trebuit să ajungă în poziția de a ajunge la Dinamo! Nu știu cine a fost cu ideea de a-l aduce, are mai puțină importanță acum, cert este că el în niciun caz nu e și nu a fost un jucător care să aibă un cuvânt de spus.
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
IERI LA 15:53
Prin ceea ce a făcut cu ieșirile lui, cu cartonașele roșii pe care le ia, cu puciul împotriva lui Mircea Rednic, el nu a demonstrat, deocamdată, că înțelege unde se află. La un club serios, nu e problema jucătorilor când și cum se schimbă antrenorul, nu ei trebuie să facă legea într-un club.
Din păcate, la Dinamo asta s-a întâmplat, iar acest lucru demonstrează că cei care au fost și care sunt acum nu înțeleg ce înseamnă un club profesionist", a declarat Costel Orac pentru GSP.
Citește și:

"Nici măcar amatori nu se pot numi!"

Fostul fotbalist a vorbit și despre conducerea lui Dinamo, criticând transferurile realizate în ultimele luni, dar și faptul că de-a lungul sezonului au fost folosiți foarte mulți jucători.
"Situația de la Dinamo e mai mult decât dramatică de câțiva ani, nu doar de acum. Putem spune că totul e o consecință firească a ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani. O spun cu părere de rău, dar asta se întâmplă când nu iei deciziile care trebuie, când te înconjori de oameni nepricepuți. Situația se degradează de la an la an.
Din ce văd eu, chiar dacă au venit câțiva jucători cu experiență destul de bogată în Liga 1, echipa suferă în continuare la pregătire fizică și la relații de joc.
Nu doar că e inimaginabil (n.r. ca Dinamo să trimită 53 de fotbaliști pe teren într-un sezon), dar asta denotă lipsa de profesionalism a celor care au răspuns și răspund de destinele echipei. Un club cu tradiția lui Dinamo nu poate avea pretenții făcând așa ceva. Nici măcar amator nu te poți numi", a conchis Costel Orac.
În acest moment, după primele două etape ale play-out-ului Ligii 1, Dinamo este pe locul 8 (14 în clasamentul general), având doar 10 puncte. Între echipa lui Dusan Uhrin și prima echipă care se află pe un loc ce asigură rămânerea în Liga 1 sunt 9 puncte.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
IERI LA 12:26
Romanian Liga I
Final în play-off-ul Ligii 2! Petrolul și Hermannstadt revin în Liga 1, U Cluj și Chiajna, la baraj
15/05/2022 LA 15:02