Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL: Flavius Stoican, OUT de la FC U Craiova după doar 4 meciuri! Cine va pregăti echipa

Bianca Dumitru

Publicat 03/11/2021 la 15:25 GMT+2

La mai puțin de o lună de la demiterea lui Adrian Mutu, FC U Craiova s-a despărțit astăzi și de Flavius Stoican, cel care a condus echipa în 4 partide.

Flavius Stoican

Credit imagine: facebook

După mai puțin de o lună de la demiterea lui Adrian Mutu, FC U Craiova s-a despărțit astăzi și de Flavius Stoican, cel care a stat pe banca oltenilor la ultimele 4 partide.
Anunțul oficial a fost făcut pe pagina de Facebook a clubului din Bănie, unde se arată că cele două părți au decis de comun acord rezilierea contractului antrenorului.
"Flavius Stoican și Fotbal Club Universitatea 1948 au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării. Clubul îi mulțumește pentru tot ce a realizat ca antrenor al echipei și îi urează mult succes în următoarele provocări. Bobi Verdeș va fi antrenor principal interimar", se arată pe rețelele de socializare.
În perioada în care a antrenat-o pe FC U Craiova, Flavius Stoican a înregistrat o victorie (2-0 cu Gaz Metan), o remiză (0-0 cu Rapid) și două înfrângeri (1-0 cu UTA Arad în Liga 1 și 0-1 cu Sepsi Sf. Gheorghe în Cupa României).
În acest moment, oltenii sunt pe locul 12 în clasamentul Ligii 1, cu 13 puncte. În ultima etapă din turul sezonului regulat, FC U Craiova o va înfrunta pe teren propriu pe Sepsi, sâmbătă, de la ora 20:30.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în a 11-a etapă de Premier League 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo