După mai puțin de o lună de la demiterea lui Adrian Mutu, FC U Craiova s-a despărțit astăzi și de Flavius Stoican, cel care a stat pe banca oltenilor la ultimele 4 partide.
Anunțul oficial a fost făcut pe pagina de Facebook a clubului din Bănie, unde se arată că cele două părți au decis de comun acord rezilierea contractului antrenorului.
Potrivit informațiilor celor de la As.ro, principalul favorit să-i ia locul lui Stoican este Leo Grozavu, antrenor care s-a despărțit la începutul lunii octombrie de Sepsi Sf. Gheorghe.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, prezentat oficial la Dinamo! Ce a declarat la revenirea în România: de ce s-a întors
09/03/2022 LA 15:08
După ce a fost făcută publică încheierea contractului lui Flavius Stoican cu FC U Craiova, tehnicianul a declarat că a muncit la echipă, dorindu-și să construiască ceva, însă atât timp a avut la dispoziție.

Prima reacție a lui Flavius Stoican după despărțirea de FC U Craiova

"Despărțirile sunt ceva normal, noi societatea, ne hrănim cu dramatism. M-am despărțit amiabil, am fost chemat să ajut, lucru pentru care îi mulțumesc domnului Mititelu. Am venit, am muncit, am vrut să construiesc din mers, dar atât s-a putut. Restul e istorie.
Eu vorbesc despre mine, fotbalul e viața mea, e aerul meu. Sunt foarte atent la toate detaliile, ceea ce privește lotul de jucători. Sunt egali jucătorii, iau deciziile corecte cu fotbalul. Nu vreau să intru în amănunte. Vreau să plec cu fruntea sus.
Am rămas în relații foarte bune, de-aia le-am și mulțumit. Putem avea opinii diferite. Eu am venit cu tot sufletul. Nu regret nimic. Nu îmi pare rău de deciziile pe care le iau. Nu am discutat în ultima perioadă cu Adrian Mititelu. Mi s-a transmis să încheiem pe cale amiabilă și asta am făcut", a declarat Flavius Stoican după despărțirea de FC U Craiova, potrivit Antena Sport.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapelor 28, 29 și 30 din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
08/03/2022 LA 14:54
Romanian Liga I
Prima reacție a lui Flavius Stoican după despărțirea de Dinamo! Anunțul clubului din Ștefan cel Mare
08/03/2022 LA 10:25