Dario Bonetti a revenit la Dinamo în iulie 2021, conducând echipa până la jumătatea lunii septembrie. În cele șapte meciuri în care italianul a stat pe banca tehnică, roș-albii au înregistrat două victorii și 5 înfrângeri, având o serie de 5 meciuri fără gol marcat.
Bonetti a fost demis, iar în luna octombrie Iuliu Mureșan confirma că antrenorul i-a dat în judecată: "Da, așa este, Dario Bonetti ne-a dat în judecată! Dar noi nu avem de ce să ne facem griji pentru că nu Dinamo l-a dat afară pe Bonetti, ci firma de insolvență, nu administratorul judiciar. El a reclamat acest caz la judecătorul sindic. Deci, nu este grija noastră ce face domnul Bonetti", a spus atunci Mureșan.
Acum, potrivit PlaySport, Tribunalul București i-a dat câștig de cauză italianului. Judecătorii i-au admis solicitarea prin care tehnicianul a cerut anularea măsurii de denunțare unilaterală a contractului.
Romanian Liga I
Dario Bonetti, ignorat de Dinamo după ce a dat clubul în judecată: "Nu e grija noastră ce face!"
20/10/2021 LA 10:26
Celelalte două solicitări ale lui Bonetti, obligarea clubului Dinamo la respectarea a contractului și la plata sumelor scadente până în momentul prezent, nu au fost admise. Însă, ca urmare a admiterii primei solicitării, contractul lui Dario Bonetti a fost automat re-validat, iar asta înseamnă că și celelalte două cerințe îi vor fi respectate.
În aceste condiții, Dinamo s-ar putea vedea în acest moment în situația de a avea doi antrenori: Dusan Uhrin și Dario Bonetti. Clubul din Ștefan cel Mare are 7 zile la dispoziție pentru a contesta decizia Tribunalului București.
Romanian Liga I
Dinamo nu scapă de Bonetti! Italianul a dat clubul în judecată și vrea să-i ia locul lui Rednic
13/10/2021 LA 17:20
Romanian Liga I
Lovitură de teatru în Ștefan cel Mare! Bonetti poate rămâne antrenor la Dinamo: "El vrea să revină!"
23/09/2021 LA 14:08