CFR Cluj a anunţat, pe pagina sa de Facebook, transferul portarului croat Karlo Letica.
"Fotbalistul de 24 de ani a început fotbalul la Hajduk Split, iar în 2018 a fost transferat de Club Brugge. În ultimele sezoane, portarul de 2,02 metri a evoluat în Serie A la SPAL și Sampdoria. Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul vișiniu!", a fost comunicatul clubului.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33

CFR Cluj are acum 5 portari în lot

Letica devine al cincilea portar din lotul campioanei României, care îi mai are sub contract pe acest post pe lituanianul Giedrius Arlauskis (aflat în conflict cu clubul după demiterea antrenorului Marius Şumudică), Cristian Bălgrădean, Cristiano Figueiredo şi Otto Hindrich.
Karlo Letica este un uriaș la propriu, care a plecat promițător în fotbalul mare. El a adunat selecţii în naţionalele Under-19 şi Under-21 ale Croaţiei, iar în urmă cu 3 ani a fost vândut de Hajduck Split la FC Brugge pentru o sumă de 3 milioane de euro. În 2018, portarul s-a aflat și pe lista lărgită a Croației pentru Campionatul Mondial din 2018.
Tot azi, CFR Cluj și-a programat și două jocuri amicale, cu Unirea Dej și CS Unirea Ungheni 2018. În primul, și cel mai important al zilei, băieții lui Dan Petrescu s-au impus cu 4-0. Au marcat Juan Culio, Dusan Celar, Valentin Costache şi Ciprian Deac.
Echipa de start a fost: Bălgrădean - D. Ciobotariu, Graovac, Cestor, Camora - B. Boateng, Culio - Chipciu, Ad. Păun, Deac - Alibec.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00