Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Constantin Budescu, cu gândul la plecare, deși abia a venit la Voluntari! La ce club merge din vară

Romeo Ene

Actualizat 09/02/2022 la 11:24 GMT+2

Constantin Budescu a reprezentat un transfer important pentru Voluntari în această pauză de iarnă, ținând cont de CV-ul pe care îl avea.

Constantin Budescu, la meciul dintre Voluntari și Rapid

Credit imagine: facebook

Mijlocașul de 33 de ani nu a jucat decât 4 meciuri pentru Voluntari, de la sosirea la formația de pe locul 3, însă este cu gândul la un transfer în vară.
Budescu a precizat după egalul obținut de Voluntari împotriva Rapidului faptul că înțelegerea cu clubul ilfovean expiră la finalul acestui sezon, fiind făcută pe 4 luni, iar jucătorul nu va continua și în sezonul următor.
La vară, fostul jucător al FCSB-ului își dorește să revină la Petrolul, echipă de unde "a deschis ochii" în fotbal. El va împlini 33 de ani pe 19 februarie și ia în considerare o revenire la clubul care l-a lansat în fotbal.
Totuși, Budescu a precizat că nu va merge în orice condiții la Petrolul, ci doar dacă ploieștenii vor promova în Liga 1.
CITEȘTE ȘI:

Constantin Budescu, gata de revenirea la Petrolul

Constantin Budescu s-a despărțit în această iarnă de FCSB, iar Voluntari a reușit să-l transfere. Mijlocașul vrea să joace la Petrolul din vară, club ce este pe primul loc în liga a doua, cu 42 de puncte după prima parte a campionatului, cu 7 mai mult față de ocupanta locului 2, Hermannstadt.
"Mi-ar plăcea să joc la o echipă ca Petrolul. Eu am semnat un contract valabil pentru patru luni cu Voluntari și după aș dori să joc la Petrolul, dacă echipa promovează în Liga 1. De la vară mi-aș dori să ajung acolo. Nu știu, vedem ce va fi (n.r. dacă îi propune un nou contract FC Voluntari). Eu am spus de mult timp că mi-aș dori să joc cu Petrolul în Liga 1”, a spus Budescu, după Voluntari - Rapid 0-0.
Budescu se simte bine la Voluntari, chiar dacă nu a fost folosit titular în niciun meci până acum și speră să joace în play-off alături de formația ilfoveană: "Sunt bine, sunt aproape de 100% și sper să fie din ce în ce mai bine. Îl întrebați pe Mister de ce nu sunt titular. Sunt decizii tactice, nu le pot discuta eu. Nu am reușit să obținem victoria, cred că puteam să facem asta daca marcam în repriza a doua. Terenul este greu, pentru că vremea este destul de rece.
Suntem aproape de play-off, din cauza asta este o oarecare presiune. Ne agățăm de fiecare punct. A contat și lucrul acesta când am semnat cu FC Voluntari, avem o echipă bună și un grup unit, merităm să ajungem acolo", a precizat Budescu.
Voluntari este surpriza acestui sezon, fiind pe locul 3, cu 43 de puncte după 24 de etape. Trupa lui Liviu Ciobotariu va merge pe terenul Farului etapa viitoare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo