Intrată în insolvenţă şi cu mari probleme financiare, Dinamo speră să obţină un milion de euro din transferul lui Deian Sorescu, o sumă de bani ce ar echivala cu o gură mare de oxigen în lupta pentru achitarea datoriilor urgente. Deian poate evolua atât ca fundaş dreapta, cât şi mijlocaş, recent fiind convocat de Mirel Rădoi la naţionala României, acolo unde a avut parte de evoluţii apreciate.

Sorescu, ofertă din Ungaria

Jucătorul lui Dinamo a fost dorit în această vară de Legia Varşovia, însă oferta a fost refuzată de "câini" din cauza faptului că a fost considerată prea mică pentru un fotbalist cu calităţile lui Sorescu.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33
Vasile Miriuţă, fostul tehnician al lui Dinamo, în prezent la Baia Mare, a precizat faptul că jucătorul are o ofertă de la o "echipă de top" din Ungaria, ţinând cont de faptul că antrenorul are legături foarte bune în acea zonă.
"Sunt sigur că există oferte, știu de una și de afară. Știu de interesul unei echipe din Ungaria pentru jucător, o echipă de top de acolo, dar probabil el așteaptă altceva, din altă parte", a precizat Vasile Miriuță, la Look Sport.
Dinamo a primit la începutul lunii o ofertă de aproximativ 400.000 de euro pentru Sorescu de la Legia Varşovia, iar salariul jucătorului avea să fie unul de 20.000 de euro lunar, mult mai mare faţă de ceea ce pot oferi dinamoviştii. Chiar şi aşa, Dinamo cere un milion de euro în schimbul lui, ţinând cont că este cel mai bun jucător din lot.
Iuliu Mureşan, noul conducător al lui Dinamo, are încredere că bănăţeanul poate fi vândut pentru un milion de euro, cu condiţia ca evoluţia din meciul cu Voluntari să se repete şi în următoarele dispute: "Sorescu trebuie remarcat pentru că a dat trei goluri extraordinare. Dacă mai dă două-trei goluri în următorul meci o să fie 1 milion de euro cel puțin", a declarat Iuliu Mureșan, după jocul cu FC Voluntari.
La finalul partidei cu Voluntari, noul antrenor al lui Dinamo, Dario Bonetti, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Sorescu: "Sorescu este un jucător foarte bun, poate face diferența pentru că are mare calitate. Genetic, este jucător de Formula 1, poate juca în mai multe poziții și este foarte important pentru noi. I-am spus înainte de joc că poate înscrie 2-3 goluri de fiecare dată", a declarat Bonetti la Look Sport.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00