Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

După Contra, și Gâlcă e aproape de revenirea în Liga 1. Oferta pe care o are pe masă

Cristian Mihală

Publicat 20/09/2022 la 09:37 GMT+3

Costel Gâlcă este primul pe lista lui FC Argeș, care vrea să îi găsească înlocuitor lui Andrei Prepeliță. Piteștenii sunt abia pe 10, iar actualului tehnician i s-a cerut demisia.

Costel Gâlcă

Credit imagine: Eurosport

Cosmin Contra e foarte aproape să fie instalat la CFR Cluj, în această pauză internațională, dar "Guriță" nu e singurul fost mare jucător al naționalei care poate reveni în Liga 1.
Digi Sport anunță că oficialii lui FC Argeș i-au făcut deja o ofertă lui Costel Gâlcă, tehnician rămas liber de contract după despărțirea de Al-Hazem. Prepeliță, actualul antrenor al echipei din Trivale, a dus echipa pe 10, iar jocul prestat e departe de speranțele conducerii și fanilor. De altfel, aceștia din urmă i-au cerut demisia, în timpul partidei cu CFR, de aseară.
"M-am obișnuit cu scandările tribunei, nu știu ce doresc de la mine. Sincer, eu i-am respectat, am vorbit frumos despre ei. Sunt și piteștean, m-am întors cu sufletul acasă. Ca antrenor, am salvat echipa de la retrogradare, am dus-o în play-off anul trecut, în semifinalele Cupei, cu un lot cu care nu puteam emite pretenții.
Sunt dezamăgit, când vii și joci acasă te aștepți să ai susținere. Mă uit la ce susținere au unele echipe, cum îi poartă suporterii spre victorie. N-am nimic împotriva acestor scandări împotriva mea, dar măcar pe jucători să-i susțină. Ei simt asta, le-am spus să fie calmi. Au nevoie de încurajări. Eu sunt obișnuit de un an de zile. Dacă conducerea ia vreo decizie, mă supun. Dar, ca să fie liniștiți spectatorii, n-o să-mi dau demisia", a anunțat Prepeliță.

FC Argeș, ofertă pentru Costel Gâlcă

Chiar dacă el nu vrea să renunțe, viitorul lui Prepeliță cam e bătut în cuie, în sensul în care conducerea vrea să profite de pauza de două săptămâni generată de meciurile naționalei pentru a crea un șoc la echipă. Conform sursei citate, Costel Gâlcă are o ofertă tentantă pe masă și sunt șanse importante să se ajungă la un numitor comun.
Costel Gâlcă este ultimul tehnician care a adus titlul la FCSB, în sezonul 2014-2015. Atunci, echipa a reușit tripla istorică, cucerind în paralel Cupa României și Cupa Ligii. Marele atu al antrenorului e că a avut mână liberă, mulți considerându-l ultimul tehnician care a beneficiat de "libertate" la un club care a devenit exemplu de neprofesionalism în perioada recentă.
Gâlcă a rămas cu o cotă excelentă, fiind dorit în mai multe rânduri de Hagi, la Viitorul/Farul. Totuși, el e un tehnician care pune condiții, astfel că FC Argeș e pregătită și pentru un refuz. În acest caz, Leo Grozavu ar fi varianta de back-up pentru înlocuirea lui Prepeliță.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo