Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

După Dică, potopul! 6 jucători vor pleca de la FCSB, în iarnă. Lista neagră a conducerii

Cristian Mihală

Actualizat 02/11/2022 la 13:11 GMT+2

Nicolae Dică a plecat de la FCSB, dar conducerea pare decisă să facă schimbări majore și în lot. Mulți jucători au dezamăgit și vor fi puși pe liber sau vor fi împrumutați, în fereastra de mercato din ianuarie.

Bogdan Rusu, în partida cu Hermannstadt

Credit imagine: Eurosport

FCSB a fost o mare dezamăgire în acest sezon. Ca în fiecare an, se anunța începutul hegemoniei roș-albastre, dar locul ocupat în prezent în clasament nu garantează nici măcar prezența în play-off. În Europa, s-a obținut calificarea în grupele Conference League, dar acolo echipa s-a exprimat mult sub așteptări, neavând vreo șansă să se mai califice, deși mare are de disputat un meci, joi, cu West Ham.
În aceste condiții, Nicolae Dică a demisionat, după ce i s-a sugerat asta de către conducere. Nu doar tehnicianul va plăti cu postul la FCSB, Digi Sport anunțând că cel puțin 6 fotbaliști își vor face bagajele în iarnă, după ce au dezamăgit.
Pe lista neagră a șefilor se află Rachid Bouhenna, Marco Dulca, Bogdan Rusu, Andrei Dumiter, Denis Haruț și Ianis Stoica. Situația ultimilor doi e cea mai ușoară: ei nu joacă deloc și vor fi împrumutați, în speranța că vor evolua mai mult, își vor redescoperi forma și vor fi o soluție în viitor.

Bogdan Rusu și Marco Dulca, situații complicate la FCSB

În privința celorlalți, se va încerca rezilierea contractelor. Bouhenna și-a irosit ultima șansă de a arăta că merită să rămână la FCSB în meciul cu UTA, din Cupa României și mai mult ca sigur că va alege să plece, în contextul în care alternativa e să își petreacă jumătate de an privind meciurile din tribună.
În cazul lui Dulca și Rusu situția e puțin mai complicată, pentru că ambii au evoluat deja la două clubui. Rusu a rămas în relații excelente cu cei de la Mioveni, fostul club, și sunt șanse mari să i se ofere un nou contract acolo, mai ales că argeșenii au făcut o super afacere: aduc înapoi gratis, după 6 luni, un fotbalist pe care au încasat 200.000 de euro.
Situația lui Marco Dulca e cea mai dificilă: acesta a evoluat la Chindia și FCSB în acest sezon și rămâne de văzut dacă formația din Târgoviște va fi dispusă să îl primească înapoi. Altfel, închizătorul s-ar putea prevala de contractul pe care îl are și va rămâne la FCSB până în iunie, chiar dacă șansele să mai joace sunt nule.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo