Dusan Uhrin Jr a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că obiectivul principal al echipei sale este menţinerea în Liga I de fotbal şi că va face tot posibilul pentru acest lucru în barajul cu Universitatea Cluj.
"Va fi foarte dificil, dar sunt încrezător că vom face un meci bun. Obiectivul nostru este să rămânem în Liga I şi vom face tot posibilul pentru asta. Suntem siguri că va fi un meci dificil, nu va fi uşor, dar totul depinde de noi. Asta e realitatea. Trebuie să fim organizaţi şi concentraţi. Ştim că au jucători buni, nu sunt jucători de liga a doua, de aceea trebuie să fim foarte concentraţi. Am încercat să pregătesc bine echipa pentru acest baraj. Cel mai important pentru noi este să fim concentraţi", a declarat Uhrin.
Romanian Liga I
Dinamo București a anunțat primul transfer pentru Liga 2. "Nu mai vorbiți de faliment"
27/06/2022 LA 12:40

Dusan Uhrin Jr: "Nu ştiu dacă este cel mai important meci din istoria lui Dinamo"

Tehnicianul ceh a menţionat că nu ştie dacă acesta este cel mai important meci din istoria clubului bucureştean, dar a precizat că este esenţial pentru jucătorii săi.
"Nu ştiu dacă este cel mai important meci din istoria lui Dinamo, dar pentru noi în acest moment este un meci foarte important. Şi nu va fi uşor, ne respectăm adversarul. Eu sunt încrezător, chiar dacă ştiu că nu va fi uşor pentru noi. Dar trebuie să fiu încrezător, e normal", a mai spus Dusan Uhrin Jr.
Primul meci din barajul de menţinere în Liga I, dintre Dinamo şi Universitatea Cluj, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, pe Cluj Arena. Returul e programat pe 29 mai, la Bucureşti.
Sursa: Agerpres
Romanian Liga I
CFR Cluj, aproape de lovitura verii! Florin Niță ar urma să semneze gratis cu ardelenii
26/06/2022 LA 20:51
Romanian Liga I
Craiova a spulberat-o pe Bielefeld în primul amical al verii! Noua achiziție a oltenilor, în tribune
26/06/2022 LA 17:36