FC Voluntari a produs prima surpriză din play-off în Liga 1, după ce a învins Universitatea Craiova cu scorul de 3-1, în cadrul etapei a 2-a. Formația lui Liviu Ciubotariu a întrerupt astfel o serie de 7 victorii a grupării din Bănie. În urma acestui joc, băieții lui Laurențiu Reghecampf au ratat șansa de a se apropia de FCSB, ocupanta locului 2. Diferența de 4 puncte s-a păstrat.
FC Voluntari a dat senzația că se bucură de fotbal și a jucat fără presiune această bătălie. A intrat cu multă dezinvolutiră în teren și a desshis rapid scorul, în minutul 7. A fost, de fapt, un autogol al lui Vladimir Screciu (7), la centrarea portughezului Ricardinho.
Romanian Liga I
Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat Cupa României! Covăsnenii, primul trofeu din istorie
19/05/2022 LA 10:28
Universitatea, care a controlat jocul și a restabilit egalitatea prin brazilianul Gustavo (64), din centrarea lui Andrei Ivan. Ilfovenii au revenit la scurt timp în avantaj, Ricardinho marcând în urma unui corner, profitând de intervenţia nereuşită a portarului Mirko Pigliacelli (67). Atacantul slovac Adam Nemec a închis tabela (73), după o nouă eroare a lui Screciu.

Cum a comentat Laurențiu Reghecampf rezultatul după mecciul Voluntari - Craiova

"Explicații ar fi multe. În primul rând am făcut trei cadouri. Un autogol, golul doi, nu rămânem până la capăt cu omul, iar golul 3, la fel, pasă greșită la mijlocul terenului. Atitudinea, mult sub așteptările mele. Trebuia să facem altceva, dar se întâmplă. Sper să trecem peste acest meci slab pe care l-am făcut.
A trebuit să facem schimbări ofensive pentru că aveam jucători ofensivi pe bancă și cred că repriza a doua a fost mult mai bună decât prima. Trebuia să jucăm mult mai simplu, dar se întâmplă. Trebuie să analizăm bine și sper ca jucătorii care au făcut un meci mai slab să se uite din nou și să înțeleagă că fiecare meci trebuie tratat serios.
Nu cred că a existat o relaxare, dar e dificil să joci împotriva unei echipe care se apără cu tot colectivul, dar ăsta e jocul lor, știam acest lucru. Dar e greu să revii când îți dai autogol. Egalăm, 1-1, o fază fixă, nu stăm până la capăt cu omul, 2-1, după care o pasă greșită și 3-1.
Știam că au calitate ofensivă, au jucători care pot face diferența. Jucătorii noștri știau ce-i așteaptă. Nu am spus că ne gândim la locul 1, ci vrem să câștigăm fiecare partidă și să luăm cât mai multe puncte", a spus Laurențiu Reghecampf după joc, potrivit Digi Sport.
.
Romanian Liga I
Care va fi primul meci din România care va beneficia de arbitraj video! Anunțul lui Răzvan Burleanu
19/05/2022 LA 04:36
Romanian Liga I
Reghecampf, dorit de echipe din zona arabă! Care e situația antrenorului de la Universitatea Craiova
17/05/2022 LA 18:01