FCSB a trecut repede peste momentul "Hunedoara" și a marcat două goluri în primele 10 minute, în fața unei asistențe sub 4.000 de spectatori. Claudiu Keșeru a deschis scorul în minutul 3, iar Paulo Vinicius a făcut 2-0 în minutul 10.
Echipa lui Edi Iordănescu și-a făcut astfel meciul mai ușor din primele minute. Dar gazdele nu au fost însă scutite și de emoții. Omoh a redus din handicap chiar înainte de pauză și a făcut ca repriza secundă să fie mai interesantă.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33

FCSB a urcat pe podium în Liga 1, după o victorie cu Academica Clinceni

Ianis Stoica a refăcut diferența de 2 goluri în minutul 67, profitând o gafă în defensiva adversă. Patriche și portarul Dobre s-au încurcat reciproc, iar jucătorul în vârstă de 18 ani a profitat și a marcat al treilea gol personal în Liga 1.
Academica Clinceni nu a renunțat la luptă, iar în minutul 89 a înscris golul doi prin Cascini. Pentru câteva momente, fiorii de la Hunedoara s-au resimțit din nou, oaspeții au terminat în atac, dar FCSB și-a trecuit în cont toate cele 3 puncte.
Cele două formații:
FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Cordea (Oaidă), Șut (O. Popescu), Olaru (Musi) – Ianis Stoica, Keșeru (Budescu), V. Gheorghe (Dumiter).
Academica: E. Dobre – Fl. Achim, Bilali, Patriche, Pîrvulescu – Moulin, Cascini – Cioiu (Gavra), Chandarov, De Amorim (Dumitrache) – Omoh (Goma).
Edi Iordănescu a înregistrat a treia victorie consecutivă în Liga 1 cu FCSB, iar echipa a revenit pe podium, fiind la 6 puncte de CFR Cluj și la 2 puncte de FC Botoșani.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00