Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FRF a anunţat verdictul în cazul memoriului depus de Paul Anton! Mijlocaşul rămâne la Dinamo

Romeo Ene

Actualizat 11/08/2021 la 19:57 GMT+3

După mai multe amânări, Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF a respins memoriul lui Paul Anton, care solicita să plece liber de contract de la Dinamo.

Dinamo - Paul Anton

Credit imagine: Eurosport

Totuşi, conform GSP, mijlocaşul nu va mai rămâne în curtea lui Dinamo, fiind extrem de nemulţumit de restanţele salariale pe care le-a acumulat. Cu un salariu de 19.000 de euro pe lună, Paul Anton nu doreşte o micşorare, ţinând cont că Dinamo se află în insolvenţă şi nu mai poate oferi salarii foarte mari.
Astfel, Dinamo a câştigat la comisii, însă potrivit aceleiaşi surse, conducătorii clubului îi caută echipă lui Paul Anton. Recent, CS U Craiova s-a arătat interesată de serviciile mijlocaşului, însă cine va dori să-l transfere pe Anton va trebui să plătească o sumă de bani.

Anton rămâne la Dinamo pentru moment

Mijlocaşul este nemulţumit de faptul că a acceptat o reducere salarială în iarnă, înţelegere ce a fost făcută alături de DDB, însă nu şi-a primit o parte din restanţele din urmă, iar acum va trebui să se înscrie la masa credală, unde cel mai probabil îşi va primi doar foarte mică parte din bani.
Mijlocaş ce a fost în trecut şi la echipa naţională, Paul Anton a jucat pentru Dinamo în prima etapă, în victoria cu Voluntari, scor 3-2, însă ulterior s-a accidentat şi nu a mai fost utilizat de Dario Bonetti. El se antrenează în acest moment cu Dinamo, însă rămâne de văzut dacă va ajunge la o înţelegere cu şefii clubului pentru a continua în Stefan cel Mare.
Salariul său nu poate fi suportat de către suporteri, astfel va trebui să accepte o nouă reducere salarială pentru a continua la Dinamo. Diferenţa faţă de ceea ce s-a întâmplat în iarnă este că acum nu va mai acumula restanţe, ţinând cont că Dinamo este în insolvenţă, iar orice datorie poate însemna automat falimentul clubului.
Brentford - Arsenal va fi vineri, de la ora 22 pe Eurosport 1
CNSL a anunţat acelaşi verdict şi pentru alţi doi jucători de la Dinamo, este vorba de Robert Moldoveanu şi Ricardo Grigore, însă decizia poate fi atacată în 5 zile.
Alexandru Răuţă a fost alt jucător care şi-a depus memoriu pentru a fi declarat liber, însă a ajuns la un numitor comun cu programul DDB pentru a continua la Dinamo, astfel mijlocaşul l-a retras.
5. ANTON PAUL VIOREL vs. SC DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale – Cu opinie majoritară: respinge cererea reclamantului ca neîntemeiată. Cu recurs în termen de 5 zile. Pronunțată azi, 11.08.2021, în ședință nepublică, la sediul LPF.
Cu opinie minoritară: admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale pentru justa cauză în temeiul art. 18.10. lit. a) din RSTJF începând cu data de 11.08.2021. Cu recurs în termen de 5 zile. Pronuntata azi, 11.08.2021, în ședință nepublică, la sediul LPF.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
Program Premier League, etapa 1, 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo