Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Noi detalii oferite de Zăvăleanu despre situația financiară de la Dinamo

Eurosport
DeEurosport

Publicat 07/01/2022 la 14:41 GMT+2

Situația de la Dinamo este din ce în ce mai dramatică, și nu doar în campionat. Clubul este în insolvență, iar o posibilă salvare ar putea veni prin atragerea unor investitori străini.

Dinamo

Credit imagine: facebook

Articol scris de Viviana Moraru
Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, încearcă să aducă investitori în Ștefan cel Mare, pentru a putea acoperi o parte din datoriile imense pe care Dinamo le are. Acesta a contactat oameni de afaceri din străinătate, dar și din țară, și pare încrezător că discuțiile cu aceștia vor avea rezultate profitabile pentru club: "Avem discuții nu doar cu cei din Dubai, avem 4 convorbiri în acest moment. Două în străinătate, două în România. Cu unii dintre ei suntem mai avansați, în sensul în care am trimis deja documentele pentru due diligence, cu alții suntem într-o fază incipientă. Am mari speranțe", a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru GSP.
Totodată, administratorul judiciar al lui Dinamo a declarat că în acest moment echipa are nevoie de liniște, bazându-se pe Stoican că va reuși să redreseze situația catastrofală din campionat: "Nu-l cunosc personal pe Stoican, deși am vorbit foarte mult în ultima perioadă, dar am remarcat o chestie: e cea mai motivantă persoană pe care am cunoscut-o!", a afirmat Zăvăleanu.

Aportul DDB, esențial în situația financiară de la Dinamo

Programul DDB, prin care fanii echipei alb-roșii se implică activ la club, este în continuare de ajutor. În multe situații limită, fanii au reușit să strângă rândurile și să salveze clubul de la faliment. Răzvan Zăvăleanu a declarat că există o transparență în ceea ce privește plățile efectuate de DDB clubului, astfel nu vor exista probleme în acest sens: "Toate sumele plătite de DDB sunt notate transparent în contractele de contabilitate, pot fi arătate oricând organelor de control".
Zăvăleanu apreciază eforturile uriașe depuse de fani de-a lungul timpului, însă le cere răbdare și încredere că lucrurile se vor rezolva: "Dinamo are cei mai inteligenți fani. Ei trebuie să înțeleagă situația. Punem umăr lângă umăr să scoatem Dinamo din această situație. Dacă facem liniște în jurul echipei și dăm credit jucătorilor, antrenorului, sunt convins că se va rezolva", a mai spus Răzvan Zăvăleanu.
Dinamo se află pe penultimul loc în campionat, cu doar 12 puncte obținute după 21 de partide. Roș-albii vor începe lupta pentru evitarea retrogradării în deplasare, împotriva celor de la FC Argeș, vineri, 21 ianuarie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo