Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid, buget de 5 milioane € pentru transferuri! Giuleștenii visează la doi jucători de la FCSB

Cristian Mihală

Actualizat 11/08/2022 la 09:51 GMT+3

Conducerea clubului Rapid i-a promis lui Adrian Mutu, antrenorul echipei, un buget de transferuri de aproximativ 5 milioane de euro. Mutu a redactat o listă de cumpărături unde se regăsesc câteva nume cel puțin interesante.

Adi Mutu

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Alex Ioniță
Adrian Mutu a semnat prelungirea contractului cu formația din Giulești, până în anul 2025. Odată cu semnarea noului contract, conducerea lui Rapid i-a promis lui Mutu majorarea bugetului de transferuri.
Principala țintă a Rapidului, după majorarea bugetului de transferuri, este Ciprian Deac. Fotbalistul de 36 de ani mai are contract cu CFR Cluj până în 2024, dar, iarna trecută, fotbalistul a recunoscut că ar fi tentat să revină în Giulești (unde s-a simțit excelent în perioada în care a fost împrumutat de la Schalke, acum mai bine de un deceniu).
"Nu mă gândesc să plec, aș vrea să mă retrag de la CFR Cluj. Dacă ar fi să plec, aș vrea să joc la Rapid. Am mai spus că sunt rapidist de mic, am simpatizat mereu această echipă, am și jucat la Rapid", a spus Ciprian Deac.
Un alt fotbalist de care giuleștenii sunt interesați este Alexandru Ișfan, jucătorul lui FC Argeș. Conform gsp.ro, Rapid ar fi pregătită să ofere aproximativ jumătate de milion de euro pentru fotbalist. În cazul lui Ișfan, Rapid va avea concurență, de serviciile jucătorului interesându-se FCSB și CSU Craiova.

Adrian Mutu, 2 ținte fanteziste

Conform sursei citate, Adrian Mutu își dorește doi jucători din tabăra celor de la FCSB. Este vorba de Florinel Coman și Darius Olaru, doi jucători de bază din lotul vicecampioanei.
În cazul lui Florinel Coman, Rapid ar fi pregătită să ofere două milioane de euro și procente dintr-un viitor transfer.
Dacă în cazul celui poreclit "Mbappe" există o foarte mică șansă, în contextul în care acesta a devenit o mare dezamăgire, în privința lui Darius Olaru șansele unei mutări sunt nule. De mijlocaș s-au interesat mai multe cluburi în această vară, acestea oferind sume importante pentru fotbalul românesc. Este greu de crezut că Rapid poate face o ofertă pe placul celor de la FCSB, care așteaptă peste 5 milioane de euro pentru tânărul jucător.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo