Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Strigătul de frustrare al lui Nicolae Dică, după ce a demisionat de la FCSB. Anunțul făcut

Cristian Mihală

Actualizat 02/11/2022 la 07:29 GMT+2

Nicolae Dică e dezamăgit de al doilea său mandat la FCSB, după ce și-a dat demisia. Antrenorul crede că a făcut mult bine clubului, aducând în conturile lui sume impresionante.

Nicolae Dică

Credit imagine: Eurosport

Chiar dacă nici de această dată nu a reușit să confirme ca antrenor, FCSB practicând un fotbal destul de slab, Dică se apără. În stagiunea 2017-2018, roș-albaștrii au primit 3 milioane de euro pentru accederea în play-off-ul Champions League, pentru ca apoi grupele Europa League să mai aducă 7 milioane de euro (fără market pool și bani din bilete). Acum, deși lasă echipa în afara locurilor de play-off, "Dicanio" a calificat echipa în grupele Conference League, performanță care a mai adus aproape 5 milioane de euro.
În consecință, tehnicianul nu credere că trebuie să fie judecat aspru, în contextul în care la FCSB principalul obiectiv sunt reprezentanți de bani, nu de performanță.
"Puteți să puneți mâine un titlu frumos în ziar: «Nicolae Dică: 1 ani și 8 luni la Steaua, 20 de milioane de euro». În primul mandat am jucat în play-off-ul Champions League, grupe Europa League și în primăvara europeană. Adică 13-14 milioane. Acum, grupe Conference League, 6-7 milioane de euro. Adică vreo 20. Puneți titlu «Dică, slab, 20 de milioane de euro»
Clubul vrea să câștige bani, iar cu Dică a câștigat bani. Asta înseamnă că nu sunt așa slab? Am adus bani!", a spus Dică la Orangesport.

Nicolae Dică a demisionat marți de la FCSB

Nicolae Dică şi-a anunţat, marţi, colaboratorii şi jucătorii, că va demisiona de la conducerea băncii tehnice a echipei de fotbal FCSB.
După eşecul de luni seara, cu Universitatea Cluj, scor 1-2, Nicolae Dică a fost criticat de conducere, transmițându-i-se că e așteptat să renunţe la funcţie.
FCSB ocupă în acest moment locul 7 în clasamentul Superligii, cu 20 de puncte, acumulate în 14 jocuri, având două meciuri amânate datorită prezenţei în Europa Conference League.
Fostul fotbalist Nicolae Dică (42 de ani), care s-a făcut remarcat la Steaua ca jucător, se afla la cel de-al doilea său mandat ca antrenor la FCSB, el pregătind echipa bucureşteană în perioada 2017-2018.
Dică a preluat echipa de fotbal FCSB la finalul lunii iulie, când l-a înlocuit la conducerea tehnică a echipei roş-albastre pe Anton Petrea, reuşind calificarea în grupele Europa Conference League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo