Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

U Craiova 1948 a învins-o pe Rapid după un meci nebun. Oltenii au înscris trei goluri în șase minute

Nicu Savin

Publicat 01/03/2022 la 21:56 GMT+2

FCU Craiova a obținut o victorie împotriva celor de la Rapid, scor 3-2, în cadrul etapei cu numărul 29 din Liga 1, penultima din sezonul regulat.

U Craiova 1948

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Andrei Nicolae
Oltenii veneau după o victorie categorică în fața celor de la Gaz Metan, în timp ce Rapid remizase pe Arena Națională în derby-ul cu Dinamo. Partida a început tare, iar FCU a fost echipa care a tras câteva semnale de alarmă asupra defensivei lui Mihai Iosif din primele minute. Ocaziile create de Bauza și de Sidibe au fost blocate însă de Horațiu Moldovan, portarul Rapidului.
Meciul nu a fost lipsit și de momente controversate de ambele părți. În minutul 14, Rapid a cerut un penalty, după ce o centrare trimisă de Albu l-a lovit pe Hyughebaert în cot, care a părut să aibă mâna lipită. Treizeci de minute mai târziu, FCU a cerut la rândul ei lovitură de la 11 metri, după un duel între Bălan și Acuna.

U Craiova 1948 - Rapid 3-2, după o repriză secundă de vis

Golurile au venit în repriza secundă, iar giuleștenii au fost cei care au deschis scorul în minutul 58. Vojtus a înscris cu un șut plasat după pasa lui Rareș Ilie, marcând pentru al doilea meci la rând. FCU a egalat în minutul 71, după ce reușita lui Baeten, anulată inițial pe motiv de offside, a fost validată de Horațiu Feșnic. Oltenii au trecut în avantaj trei minute mai târziu, după ce Sidibe a profitat de pasa oferită de Bauza.
Craiovenii au marcat golul trei în minutul 77, după ce Compagno a profitat de greșeala lui Horațiu Moldovan. Rapid a părut că nu mai are nicio șansă după cele trei goluri primite rapid, însă giuleștenii au reintrat în joc, după un șut superb la vinclu trimis de Kait. Giuleștenii nu au mai avut forța să egaleze pe final, iar meciul nebun dintre cele două echipe s-a încheiat după cele cinci minute de prelungire.
În ultima etapă a sezonului regulat, FCU Craiova o va întâlni pe Sepsi, în timp ce echipa lui Mihai Iosif dă piept cu ultima clasată, Academica Clinceni. Cele două se vor întâlni în play-out încă o dată, cu obiective diferite. Giuleștenii vor să termine pe primul loc în play-out, iar oltenii doresc să scape de locurile de baraj.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo