Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

A anunțat transferul la ceas de seară. Meciul Hermannstadt - FCSB a fost ultimul pentru el în România

Eurosport
DeEurosport

Publicat 23/01/2023 la 10:11 GMT+2

FCSB a câștigat cu 1-0 primul meci oficial din 2023, în fața celor de la Hermannstadt, unicul gol al întâlnirii fiind reușit de Omrani, în finalul partidei. După acest joc, unul dintre fotbaliștii care s-a aflat pe teren își va lua rămas-bun de la SuperLigă, pentru a semna în Arabia Saudită. Antrenorul său a confirmat mutarea.

FCSB - Hermannstadt, foto Facebook FCSB

Credit imagine: facebook

Articol scris de Maria Olteanu
FCSB a câștigat primul meci oficial din noul an. Roș-albaștrii au avut emoții în fața celor de la Hermannstadt, care au avut ocazia în repetate rânduri să deschidă scorul. Vicecampioana a dat lovitura cu 15 minute înainte de final, după o fază creată de Tavi Popescu și Florinel Coman, finalizată de Omrani.
Jocul dintre cele două a reprezentat ultima partidă în campionatul României pentru fostul căpitan al celor de la Dinamo, Alexandru Răuță, care va pleca de la formația sibiană în această iarnă, așa cum a anunțat chiar antrenorul său, Marius Măldărășanu, după meci.
CITEȘTE ȘI:

Alexandru Răuță, transfer în Arabia Saudită

În cadrul conferinței de presă de la finalul jocului, tehnicianul ardelenilor a transmis faptul că Răuță va merge în liga secundă din Arabia Saudită, formație cu care va semna un contract valabil până în 2024. De partea cealaltă, fostul său club, Hermannstadt, va încasa o sumă modică în ecuația acestui transfer.
Răuță a ajuns la Hermannstadt la începutul actualului sezon, atunci când s-a transferat de la retrogradata Dinamo, evoluând vreme de 19 jocuri pentru Hermannstadt. În toată această perioadă nu și-a putut câștiga locul de titular în echipa condusă de Măldărășanu, în ultimul său joc pentru sibieni fiind introdus în minutul 77.
Aceasta va fi cea dintâi experiență în afara țării pentru mijlocașul lui Hermannstadt. De-a lungul carierei, Răuță a mai evoluat pentru Dinamo (87 de meciuri), Voluntari (65 de meciuri), Mioveni (62 de meciuri), FC Argeș (47 de meciuri), Pandurii Tg Jiu (19 meciuri) și Poli Iași (16 meciuri).
În cadrul aceleiași conferințe, în care a vorbit despre plecarea lui Răuță, antrenorul celor de la Hermannstadt a explicat și indisponibilitatea lui Baba Alhassan, care s-a prezentat în cantonamentul de iarnă cu o fractură, fapt pentru care va lipsi în următoarea lună și jumătate.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo