Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andrea Mandorlini nu mai este antrenorul lui CFR Cluj. Anunțul oficial făcut de clubul din Gruia

Andrei Nicolae

Publicat 24/01/2024 la 11:11 GMT+2

CFR Cluj a anunțat în mod oficial despățirea de Andrea Mandorlini, veste ce era iminentă după ultima înfrângere a ardelenilor, în fața lui FC Botoșani. Formația din Gruia a publicat o postare pe rețelele sociale prin care a dezvăluit că cele două tabere au ajuns la un acord în privința încetării colaborării. Pe banca clujenilor este așteptat deja Adrian Mutu.

Andrea Mandorlini

Credit imagine: facebook

O veste ce era iminentă a fost în sfârșit oficializată, iar Andrea Mandorlini nu mai este antrenorul celor de la CFR Cluj. Meciul care i-a fost "fatal" italianului s-a dovedit a fi eșecul contra "lanternei roșii" din Superligă, FC Botoșani.
După acel duel de duminică, Neluțu Varga, patronul ardelenilor, a anunțat că Mandorlini va fi dat afară, însă o decizie oficială a întârziat să apară. Recent, CFR a publicat în sfârșit pe rețelele sociale postarea prin care este anunțată încetarea colaborării dintre cele două tabere:
"Mulțumim pentru tot, Andrea Mandorlini! Conducerea clubului CFR 1907 Cluj și antrenorul Andrea Mandorlini au ajuns la un acord privind încetarea colaborării. Revenit în Gruia după aproape 13 ani, tehnicianul a stat pe banca echipei noastre pentru 27 de partide, perioadă în care a bifat, în toate competițiile, 11 victorii, 9 egaluri și 7 înfrângeri.
Suntem recunoscători pentru munca sa neîntreruptă depusă la CFR Cluj, dar și pentru seriozitatea cu care și-a desfășurat mereu activitatea! Grazie, Mister", au scris ardelenii.
Citește și:

Adrian Mutu vine pe banca lui CFR Cluj în locul lui Mandorlini

Conducerea ardelenilor i-a găsit deja și un înlocuitor lui Mandorlini, echipa urmând să fie preluată de Adrian Mutu. Ultima oară la Neftchi Baku, tehnicianul care a fost și la Rapid a dezvăluit cum au decurs negocierile cu echipa din Gruia.
"Am fost sunat aseară. Negocierile au fost simple, n-au durat foarte mult. Probabil 5 minute. Nu este pentru prima oară când discutăm despre astfel de lucruri. A picat într-un moment în care sunt liber.
Nu este un moment simplu, aşa este. Dacă acum s-a ivit ocazia… CFR Cluj are o singură opţiune dacă vrea titlul, să câştige fiecare meci. Ştiu la ce mă înham şi nu e niciun fel de problemă.
Sunt experienţele pe care le-am căutat şi se întâmplă. Important este ca totul să fie bine, dar din ce ştiu avem condiţii, lot. Avem totul să facem treabă bună. Şi asta vreau să se întâmple.
La astfel de echipe va fi tot timpul presiune. Ştiu la ce mă înham, nu este niciun fel de problemă. Acestea sunt experienţele pe care le-am căutat de când m-am apucat de antrenorat. Avem condiţii, avem lot să facem treabă bună. Obiectivele trebuie să le discut acum. Nu trebuie să am obiectiv titlul pentru că CFR Cluj e o echipă care se bate an de an pentru primul loc.
Titlul e inclus în pachet. În playoff se va juca campionatul. Trebuie să încercăm să recuperăm cât mai multe puncte din diferenţa asta. Cred că va fi contractul undeva la 2 ani şi jumătate. Atât am vorbit. Nu durata e importantă, trebuie să facem treabă. Nu amestecăm relaţia de prietenie cu cea profesională. E o presiune mai mare că mi-e şi prieten. Nu am fost şocat că a pierdut CFR la Botoşani", a spus viitorul antrenor al ardelenilor, la Fanatik, înainte de a semna contractul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo