Oficialii campioanei României au decis să schimbe gazonul de pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu". CFR Cluj va trebui, în aceste condiții, să își găsească o casă nouă, cel puţin pentru partida cu Petrolul.
Una dintre variantele echipei lui Dan Petrescu a fost Cluj Arena, dar suporterii rivalei din oraș nu au vrut să audă de această posibilitate.
În aceste condiții, șefii CFR-ului au optat pentru stadionul din Mediaș. Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a anunțat că oficialii din Gruia au renunțat la ideea de a juca pe Cluj Arena pentru a nu tensiona relația cu cei de la "U" Cluj.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a răbufnit după transferul lui Păun! "Eu nu am fost de acord cu plecările lor"
ACUM 16 ORE
"CFR are oameni responsabili în conducerea clubului. Chiar dacă cererea lor este legală, urmare a pozițiilor exprimare de unele instituții abilitate, au decis să joace meciul la Mediaș.
Prin aceasta, se preîntâmpină nașterea sau escaladarea unei posibile stări de tensiune în oraș, pe fondul unei eventuale decizii", a declarat Alin Tișe, potrivit site-ului Știri de Cluj.
Citește și:

FANII LUI "U" AU "INTERZIS-O" PE CFR PE CLUJ ARENA

După ce s-a discutat despre varianta Cluj Arena pentru CFR, fanii Universității Cluj au răbufnit în mediul online, anunțând că nu sunt de acord ca marea rivală să joace pe stadionul construit la cererea lor.
Suporterii lui "U" au scris într-un mesaj postat pe rețelele de socializare că nu vor accepta să îi vadă pe cei de la CFR în postura de gazde pe Cluj Arena, fiind dispuși să își asume orice risc pentru a împiedica această mutare.
"Un meci pe stadionul Dr. Mircea Luca în care CFR ar avea statut de gazdă nu va fi acceptat de Peluza Șepcile Roșii. U-iștii au umplut străzile Clujului și le-au transformat într-o mare furtună în alb-negru pentru ca acest stadion să existe, casa noastră.
Nu suntem împotriva unei decizii, nu prevenim, nu avertizăm, vă spunem răspicat că nu acceptăm și ne asumăm orice repercusiune", au scris reprezentanții Peluzei Șepcile Roșii pe pagina lor de Facebook.
Romanian Liga I
Victor Pițurcă și-a ales favorita la titlu! "Jucătorii nu sunt grozavi, dar sunt numeroși"
28/09/2022 LA 13:11
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
25/09/2022 LA 05:35