Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"

Bianca Dumitru

Actualizat 23/11/2022 la 19:53 GMT+2

Posibilitatea revenirii lui Nicolae Stanciu în România, la CFR Cluj, a fost dezbătută intens în ultimele săptămâni. Dan Petrescu a comentat aceste speculații, explicând de ce nu crede că transferul se va realiza.

Dan Petrescu

Credit imagine: Eurosport

După tragerea la sorți a 16-imilor de finală din Conference League, unde CFR Cluj o va întâlni pe Lazio, conducerea clubului a anunțat că își dorește să-i obțină transferul lui Nicolae Stanciu, în perioada de mercato din această iarnă.
La începutul acestei săptămâni, Neluțu Varga ar fi oferit noi detalii despre lovitura plănuită de clubul din Gruia. Oficialul CFR-ului ar fi spus, potrivit ProSport, că s-ar fi înțeles deja cu internaționalul român de 29 de ani, care vrea să revină în România pentru a fi aproape de familie.
În plus, patronul clujenilor a explicat faptul că ar fi de acord și doar cu împrumutul lui Nicolae Stanciu, în cazul în care cei de la Wuhan Three Towns vor cere o sumă prea mare de bani în schimbul unui transfer definitiv al românului.
Astăzi, campioana României a susținut un meci de pregătire în compania celor de la Corvinul Hunedoara, câștigat cu scorul de 2-0. La finalul partidei, Dan Petrescu a vorbit despre posibilitatea transferului lui Stanciu.
Citește și:

Dan Petrescu: "Nu ni-l permitem pe Stanciu"

Antrenorul celor de la CFR Cluj a comentat speculațiile din presă și a explicat motivele pentru care, deși își dorește această mutare, nu crede că internaționalul de 29 de ani va reveni în țară.
"Eu l-aș dori pe Nicușor Stanciu, dacă mă întrebi pe mine. Din ce am vorbit cu patronul, este imposibil. Nu avem cum să îl luăm. E normal să nu avem cum... salariul și cât costă, normal. N-avem cum să ne permitem un jucător ca Stanciu.
Noi nu putem să luăm jucători cu asemenea salarii și care costă mult. Noi încercăm să luăm jucători liberi de contract, le dăm un salariu decent pentru România și încercăm cu ei să facem treabă. Pe Stanciu nu cred că ne permitem să îl aducem", a declarat Dan Petrescu.
Chiar dacă nu va reveni în campionatul din țara noastră, Nicolae Stanciu are șanse mari să plece din China, fiind în negocieri și cu cei de la Slavia Praga, alături de care a cucerit două titluri de campion al Cehiei.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo