Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Darius Olaru, făcut praf de un fost internațional: "N-ai cum să fii căpitan!"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 14/02/2023 la 13:48 GMT+2

Darius Olaru a fost în centrul unei faze ciudate în finalul meciului de la Voluntari, pentru că a fost surprins plângând pe teren în timp ce era consolat de Mihai Pintilii. Mijlocașul nu a putut evita primirea unui cartonaș galben, astfel că va rata următoarea etapă, cu Universitatea Craiova.

Darius Olaru în cantonamentul din Antalya. Sursă: as.ro

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Tibi Munteanu
FCSB a învins în deplasare la FC Voluntari în etapa cu numărul 25 din Superligă, fiind al 2-lea succes consecutiv după meciul cu CFR Cluj, însă în următoarea etapă nu se va putea baza pe unul dintre principalii titulari, Darius Olaru.
Mijlocașul central, care este și căpitanul echipei, va lipsi contra Universității Craiova din cauza cumului de cartonașe galbene, într-un meci foarte important pentru roș-albaștri în cursa pentru terminarea sezonului regular pe prima poziție.

Darius Olaru, aspru criticat de un fost internațional român

Darius Olaru a fost surprins la finalul meciului în lacrimi din cauza faptului că a primit un cartonaș galben prostesc, după ce a îndepărtat mingea din zona în care trebuia să se execute o lovitură liberă a gazdelor în jumătatea adversă. Avertismentul a venit în al 5-lea minut de prelungiri, iar din cauza acestuia, cel mai bine cotat fotbalist din Superligă va fi indisponibil pentru meciul din următoarea etapă, cu Universitatea Craiova.
Regretul lui Olaru a fost vizibil, însă mijlocașul nu este la prima astfel de abatere, pentru că s-a întâmplat și în trecut să fie sancționat la ultimele faze ale meciului pentru proteste, fiind suspendat ulterior.
Faptul că este o eroare repetată de fotbalistul de 24 de ani l-a enervat inclusiv pe fostul internațional român, Basarab Panduru, care a avut o reacție acidă la adresa faptului că un fotbalist precum Darius Olaru ajunge să plângă pe teren fiind conștient de gafa făcută, însă este totuși cel care poară banderola de căpitan al echipei.
Într-o intervenție la Orangesport, fostul jucător de la Steaua, Benfica sau FC Porto a comentat gafa lui Olaru, sugerând că gestul din finalul jocului de la Voluntari a fost clar unul intenționat, dar total negândit, iar faptul că prima dată când a trecut prin o situație similară ar fi trebuit amendat de către club, pentru că poate asta l-ar fi disciplinat.
"La fotbal nu există plâns pentru că am făcut ceva şi plâng. Fă ce trebuie să facă şi nu plângi. Dai cu piciorul în minge pentru că vrei să dai. N-ai cum să fii căpitan, e foarte greu, e păcat de ce face în teren, chiar dacă are realizări puţine!
Crezi că amenda aia, dacă dai timpul înapoi, era bună? N-a fost amendat, n-a învăţat! Ce trebuia să faci? Te gândeşti că dacă era amendat, poate înţelegea ceva. Poate nici aia nu era soluţia, dar te gândeşti! Ce trebuie făcut ca să nu fi ajuns aici?", a declarat Basarab Panduru.
Citește și:

Fără Olaru, dar cu alți 2 fotbaliști disponibili contra Craiovei

FCSB va primi duminică seară, de la ora 20:00, vizita celor de la Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru a 26-a etapă a SuperLigii.
Chiar dacă purtătorul banderolei de căpitan va lipsi, oficialii vicecampioanei României se vor putea baza, însă, pe alți doi jucători care au lipsit de la partida cu ilfovenii, câștigată cu scorul de 2-1.
Este vorba despre Octavian Popescu, care a fost suspendat o etapă din cauza cartonașelor galbene primite și despre Joyskim Dawa, care nu a făcut parte din lotul pentru meciul cu FC Voluntari din cauză că a fost nevoit să plece din țară pentru funerariile unei rude.
Rămâne de văzut dacă fundașul va fi folosit sau nu împotriva Universității Craiova, el dezamăgind la ultima sa prezență, contra celor de la Farul Constanța, când FCSB a pierdut în prelungiri cu scorul de 2-3, însă Popescu este cu siguranță în planurile staff-ului tehnic pentru meciul cu oltenii.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo