Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eugen Neagoe, furios după penalty-ul primit de Farul! "Noi inventăm regulamente"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 06/02/2023 la 23:26 GMT+2

Universitatea Craiova a suferit o înfrângere dureroasă în fața Farului. Constănțenii au condus cu 2-0, dar oltenii au revenit în joc în repriza a doua. Eugen Neagoe a fost extrem de nemulțumit după faza în care echipa lui Hagi a primit penalty și a reclamat acest lucru la interviul de după meci.

Eugen Neagoe

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
Universitatea Craiova a ratat ocazia de a strânge lupta în partea de sus a clasamentului, iar Farul a revenit pe primul loc în clasamentul Superligii după ce s-a impus cu 2-1. Constănțenii au beneficiat de un penalty pentru golul al doilea, fază care l-a înfuriat pe Eugen Neagoe. Arlauskis avea mingea în brațe când a alergat spre marginea careului și a lovit intenționat un adversar peste picioare, a cosnidereat arbitrul.
Inițial, centralul a acordat un fault la portar, însă după revederea fazei la monitorul VAR a dictat lovitură de pedeapsă. Larie a transformat și a mărit avantajul echipei antrenate de Gică Hagi, cel care a fost foarte fericit după această victorie.
"Noi am jucat slab, știu, dar să rupi jocul, să dai un asemenea penalty, asta n-am văzut. Noi inventăm regulamente, facem cum vrem noi. Ce să pună piedică, când are mingea? Prima dată, arbitrul a dat fault în atac. Cred că a fost fault în atac, dar nu mai contează.
Știu că am jucat modest, dar era 1-0, nu trebuie să rupem jocul, să dăm penalty pentru că așa vrem noi, inventăm, judecăm cum vrem. Eu asta cred, că a fost fault în atac la Arlauskis.
La VAR nu s-au mai făcut greșeli? Am văzut penalty-uri clare, arbitrii s-au dus la VAR și n-au dat nimic. Dar noi știm cât de slab am jucat. O să facem o analiză în zilele următoare, cu siguranță. Sincer, aș fi schimbat mai mulți jucători la pauză. Dar mai erau 45 de minute și nu puteam să schimb toată echipa.
În primul rând, trebuie să ne schimbăm mentalitatea, să intrăm cu atitudine, mult mai agresivi pe teren. Am intrat relaxați, am crezut că va veni mingea la noi fără efort. N-am fost atenți, greșelile pe care le-am făcut le cunoaștem.
Nu este nimic pierdut în acest moment, mai sunt șase etape din campionatul regulat, apoi încă zece în play-off. Se poate întâmpla orice! Problema este la noi, trebuie să ne schimbăm atitudinea", a spus Eugen Neagoe, la Digi Sport.

Farul Constanța a urcat pe prima poziție în SuperLigă

Farul Constanța a revenit pe prima poziție în clasamentul SuperLigii din România. Echipa antrenată de Gică Hagi a făcut un meci excelent în fața Universității Craiova, pe care a condus-o cu 2-0, iar la final s-a impus cu 2-1. Oltenii au evoluat mai slab decât adversarii lor în prima repriză, dar și-au revenit după ce au redus din diferență și au fost aproape de egalare.
Craiovenii au intrat în joc abia după minutul 60, mai exact după ce Dan Nistor a reușit să reducă din diferență. În ciuda faptului că au avut câteva ocazii de a egala, cei de la Universitatea au fost învinși, aceștia aflându-se la 10 puncte de lider.
Farul Constanța conduce clasamentul, având 51 de puncte după 24 de etape. CFR Cluj se află pe locul secund, cu un punct mai puțin, iar Rapid completează podiumul, aflându-se la 6 lungimi în spate. FCSB este pe locul 4, cu 44 de puncte
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo