Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB a "spart" deja toți banii luați pe Tănase! Suma uriașă plătită pe Eduard Radaslavescu

Nicu Savin

Publicat 04/08/2022 la 22:00 GMT+3

FCSB a ajuns la 5 transferuri efectuate în această săptămână, iar suma investită este una foarte mare, depășind 3 milioane de €, bani care vor ajunge în conturile clubului în urma transferului lui Tănase.

Eduard Radaslavescu

Credit imagine: Eurosport

FCSB este dezlănțuită pe piața transferurilor în această săptămână. Alarmați probabil de startul dezastruos de sezon, conducătorii au decis să bage serios mâna în buzunar pentru a întări echipa. Vânzarea lui Tănase la Al Jazeera pentru 3 milioane de € i-a permis vicecampioanei să investească serios în aducerea de noi jucători.
Primii veniți în această săptămână au fost Miculescu și Rusu, pentru care s-au plătit 1,7 milioane de €, cea mai mare parte din bani ducându-se pe fostul jucător de la UTA.

FCSB, investiție de 3 milioane de € în câteva zile

Astăzi, FCSB a mai efectuat 3 transferuri. În primă fază s-au anunțat achizițiile lui Eduard Radaslavescu și Radu Boboc, iar apoi a fost făcut public faptul că Marco Dulca se va alătura și el echipei lui Dică. Mijlocașul defensiv avea o clauză de reziliere de 250.000 de €, care va fi achitată celor de la Chindia.
Deși sumele pentru transferurile de la Farul nu au fost făcute publice, digisport.ro anunță că numai pe Radaslavescu FCSB a plătit 1 milion de €, o sumă uriașă pentru un jucător de numai 18 ani. Suma respectivă reprezintă clauza de reziliere pe care mijlocașul ofensiv o avea la Farul.
Astfel, formația din Berceni a plătit 2,95 milioane de € pe Miculescu, Rusu, Radaslavescu și Dulca și e clar că a cheltuit deja toți banii încasați pe Florin Tănase, deoarece e imposibil ca Boboc să fi costat mai puțin de 50.000 de €.
Investiția e una serioasă pentru fotbalul românesc, dar cei de la FCSB își permit să plătească asemenea sume deoarece vând în continuare destul de bine. Nu ar fi exclus ca până la finalul perioadei de transferuri să mai plece jucători de la echipa lui Dică, Olaru și Târnovanu fiind fotbaliști pe care s-ar putea lua sume considerabile.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo