FCSB este dezlănțuită pe piața transferurilor în această săptămână. Alarmați probabil de startul dezastruos de sezon, conducătorii au decis să bage serios mâna în buzunar pentru a întări echipa. Vânzarea lui Tănase la Al Jazeera pentru 3 milioane de € i-a permis vicecampioanei să investească serios în aducerea de noi jucători.
Primii veniți în această săptămână au fost Miculescu și Rusu, pentru care s-au plătit 1,7 milioane de €, cea mai mare parte din bani ducându-se pe fostul jucător de la UTA.

FCSB, investiție de 3 milioane de € în câteva zile

Romanian Liga I
CFR, două goluri și trei cartonașe roșii în meciul cu Chindia! Clujenii au urcat pe locul 1
ACUM O ORĂ
Astăzi, FCSB a mai efectuat 3 transferuri. În primă fază s-au anunțat achizițiile lui Eduard Radaslavescu și Radu Boboc, iar apoi a fost făcut public faptul că Marco Dulca se va alătura și el echipei lui Dică. Mijlocașul defensiv avea o clauză de reziliere de 250.000 de €, care va fi achitată celor de la Chindia.
Deși sumele pentru transferurile de la Farul nu au fost făcute publice, digisport.ro anunță că numai pe Radaslavescu FCSB a plătit 1 milion de €, o sumă uriașă pentru un jucător de numai 18 ani. Suma respectivă reprezintă clauza de reziliere pe care mijlocașul ofensiv o avea la Farul.
Astfel, formația din Berceni a plătit 2,95 milioane de € pe Miculescu, Rusu, Radaslavescu și Dulca și e clar că a cheltuit deja toți banii încasați pe Florin Tănase, deoarece e imposibil ca Boboc să fi costat mai puțin de 50.000 de €.
Investiția e una serioasă pentru fotbalul românesc, dar cei de la FCSB își permit să plătească asemenea sume deoarece vând în continuare destul de bine. Nu ar fi exclus ca până la finalul perioadei de transferuri să mai plece jucători de la echipa lui Dică, Olaru și Târnovanu fiind fotbaliști pe care s-ar putea lua sume considerabile.
Romanian Liga I
Rapid a ajuns la 3 victorii consecutive în SuperLigă! Sefer a reușit dubla în meciul cu FC Argeș
ACUM O ZI
Romanian Liga I
Care este starea lui Ovidiu Popescu, accidentat în meciul cu CS Mioveni! Cel mai dur scenariu
ACUM O ZI