Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB șchioapătă, dar Andrei Cordea se laudă cu cel mai bun lot: "Am avut ghinion până acum"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 19/10/2022 la 21:59 GMT+3

FCSB nu traversează cea mai bună perioadă din istorie, având rezultate sub așteptări atât pe plan intern, cât și în cupele europene. Chiar și așa, Andrei Cordea, unul dintre cei mai importanți fotbaliști din lotul roș-albaștrilor, afirmă că echipa sa are cel mai bun lot, așa că rezultatele bune vor apărea și ele curând.

Andrei Cordea (FCSB - Silkeborg)

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Maria Olteanu
FCSB nu are parte de începutul de sezon așteptat, trupa lui Dică oscilând rezultatele bune cu cele mai puțin bune. În campionat, FCSB a debutat greu, aflându-se vreme de mai multe etape în subsolul clasamentului, în zona locurilor periculoase, pe poziții de baraj.
În ultimele săptămâni a reușit să lege trei victorii, iar cele nouă puncte acumulate au îndepărtat-o de partea de jos a clasamentului, fiind acum la doar două puncte de ultimul loc de play-off, având însă și două meciuri în minus.
În Europa, trupa lui Dică a reușit calificarea în grupele Conference League, însă odată ajunsă în acea fază a competiției a dezamăgit crunt, dubla cu Silkeborg, terminată cu scorul general 0-10 rămânând un reper negru în istoria recentă a clubului bucureșten. Roș-albaștrii sunt ultimii în grupă și nu mai pot emite pretenții pentru primăvara europeană, toată atenția oamenilor din club fiind îndreptată acum spre meciurile din SuperLiga. Acolo obiectivul este fără doar și poate accederea în play-off, însă rezultatele din prima parte a turului au creat destul de multă panică în rândul lotului vicecampioanei.
CITEȘTE ȘI:

Cordea consideră că FCSB are cel mai bun lot

În ciuda rezultatelor nefaste și neconcludente din startul acestui sezon, Andrei Cordea este unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB. Acesta se află în formă bună, bifând până acum 20 de partide în actuala ediție.
Mijlocașul de 23 de ani are șase goluri și patru pase decisive în cele 1652 de minute jucate în toate competițiile și consideră că echipa sa are cel mai bun lot din întrecerea internă, deci și toate motivele să se ridice și să rupă blestemul rezultatelor negative.
Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, lotul celor de la FCSB este cotat la 35,8 milioane de euro, fiind de departe cel mai valoros. Pe locul secund se situează campionii CFR Cluj, cotați la 29,18 milioane de euro, iar podiumul este completat de Universitatatea Craiova, care are un lot de 18,90 de milioane de euro.
Andrei Cordea este mândru că echipa sa are cel mai puternic lot și este convins că ceea ce s-a întâmplat până acum ține de ghinion, care va dispărea și el curând, iar echipa se va ridica și va reveni acolo unde îi este locul.
"Avem cel mai bun lot, o echipă puternică. Am avut ghinion până acum, dar nu mai poate merge la nesfârşit. Trebuie să se termine şi apoi vom vedea că vor fi şi rezultate.
Cât despre mine, sunt în cea mai bună formă a carierei. Sunt serios, motivat, dornic de performanţă. Mi-am propus ca în acest sezon să-mi dublez cifrele faţă de anul trecut. Deja le-am egalat, în doar câteva luni.
Campionatul actual îmi place mai mult, pentru că sunt mai multe echipe care se bat la titlu", a declarat Andrei Cordea la "Interviul de 10", la Pro Arena.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo