Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fotbalul românesc e în doliu! Florin Hidișan s-a stins la 40 de ani, după lupta cu o boală cruntă

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 11/09/2022 la 13:25 GMT+3

Veste extrem de tristă pentru fotbalul românesc. Fostul jucător de la UTA și U Cluj, Florin Hidișan s-a stins din viață la doar 40 de ani. Acesta suferea de cancer la stomac

Florin Hidisan

Credit imagine: facebook

Articol scris de Dani Morar
FOTO: GSP
Florin Hidișan s-a stins din viață la doar 40 de ani după o luptă de mai bine de un an cu cancerul la stomac. Fostul jucător de la UTA făcea față tot mai greu chimioterapiei și ajunsese să cântărească doar 43 de kilograme, notează aradon.ro.
Florin se lega de speranța că va ajunge în SUA pentru a fi tratat la o clinică de specialitate, însă costurile depășeau puterea lui financiară. Pentru sprijinul lui se adunaseră 20.000 de euro din donații în cadrul campaniei <Inima Sportului>, inițiată de GSP.
Florin Hidișan s-a născut pe 24 iunie 1982 la Râmnicu Vâlcea. Și-a petrecut o mare partea a carierei la UTA, acolo unde a jucat între 2006 și 2009. Florin Hidişan a jucat 107 meciuri în Liga I și a reuşit 7 goluri. La nivel de Liga a 2-a a jucat 110 partide şi a înscris de 8 ori. De-a lungul carierei ca mijlocaş a jucat pentru Industria Sârmei Câmpia Turzii, Internațional Pitești, FC Argeș, CS Otopeni, FC Brașov, UTA, Pandurii Târgu Jiu și Universitatea Cluj

Mesajele fostelor sale echipe nu au întârziat să apară

Cei de la Universitatea Cluj au transmis un mesaj prin intermediul rețelelor
"Fostul jucător al Universității Cluj, Florin Hidișan s-a stins astăzi din viață. Florin Hidișan a îmbrăcat tricoul lui ”U” în 2013. De mai bine de un an, acesta a dus o luptă crâncenă împotriva cancerului, bătălie pe care din păcate Florin a pierdut-o.
În aceste momente dificile, FC Universitatea Cluj este alături de familia îndurerată și de cei apropiați. Dumnezeu să îl odihnească în pace!", a anunțat U Cluj, pe Facebook.
Nici mesajul din partea celor de la UTA nu a întârziat să apară. Arădenii au postat o poză de la primul meci al lui Hidișan în tricoul alb-roșu, însoțită de cuvinte pline de durere.
"Rămas bun, Hidi! Fostul nostru jucător a încetat din viață la doar 40 de ani. Îi mulțumim pentru clipele frumoase pe care le-a oferit în tricoul roș-alb în cele trei sezoane petrecute la Arad și transmitem familiei îndurerate sincere condoleanțe", a fost mesajul celor de la UTA.
UTA Hidisan
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo