Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FOTO | Se inaugurează un nou stadion în SuperLigă! Chindia Târgoviște, pregătită să joace în noua casă

Maria Olteanu

Actualizat 01/05/2023 la 21:04 GMT+3

Noul stadion din Târgoviște este gata. Imaginile cu arena dâmbovițenilor circulă deja pe rețelele de socializare, iar primarul orașului este optimist că la finalul acestei săptămâni noua casă a Chindiei va fi inaugurată, la meciul cu Petrolul Ploiești.

Stadion nou Targoviste, foto: Facebook Cristian Daniel Stan

Credit imagine: facebook

Chindia Târgoviște așteaptă vizita celor de la Petrolul Ploiești vineri, 5 mai, de la ora 20:30, într-o partidă contând pentru etapa a 7-a din play-out-ul SuperLigii.
Dâmbovițenii pot juca această confruntare pe noua arenă din oraș, care este gata de inaugurare. Primarul Cristian Daniel Stan a postat o serie de imagini cu noul stadion al Chindiei și a anunțat că sunt șanse mari ca în etapa viitoare echipa să joace deja în noua casă, dacă se va primi omologarea zilele viitoare.
Stadion Targoviste, foto: facebook Cristian Daniel Stan
După aproape 4 ani de așteptare, stadionul "Eugen Popoescu" din Târgoviște este gata să găzduiască meciuri și un singur pas mai este de făcut până când arena va fi deschisă fanilor. Oficialii orașului așteaptă acum omologarea arenei, iar dacă aceasta va fi primită zilele viitoare, partida cu Petrolul, de vineri seara, se va juca chiar la Târgoviște. Momentan, jocul este programat să se dispute pe arena Ilie Oană, din Ploiești.
Stadion Targoviste, foto: facebook Cristian Daniel Stan
Primarul orașului, Cristian Daniel Stan, este optimist și anunță că noul stadion din oraș are șanse mari să își deschidă porțile la finalul acestei săptămâni.
CITEȘTE ȘI:

Un nou stadion din SuperLigă, aproape de inaugurare

"Zilele acestea se montează ultimele piese de mobilier și se fac retușurile finale.Dacă vom juca sau nu cu Petrolul la Târgoviște este o întrebare la care vom afla răspunsul la jumătatea săptămânii, în funcție de cât de rapid se va obține omologarea. Oricum, avem stadion!
Vă rog să priviți cu atenție imaginile, gazonul este impecabil, iar condițiile oferite spectatorilor sunt excelente. Aviz amatorilor de «senzații tari»: sistemul de supraveghere video «citește» și etichetele de pe boxele sistemului audio, fiecare loc fiind monitorizat!", a fost mesajul transmis de edilul orașului Târgoviște, pe rețelele de socializare, însoțit de o galerie foto cu mai multe imagini de pe stadionul Chindiei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo