Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Hagi, lăudat după a treia etapă din play-off! "El e singurul manager din România"

Bianca Dumitru

Publicat 10/04/2023 la 11:22 GMT+3

Farul Constanța este lider neînvins în play-off-ul din SuperLigă, fiind singura echipă care a obținut două victorii în primele 3 etape. Gică Hagi a fost lăudat de Ilie Dumitrescu după rezultatul cu Universitatea Craiova.

Gică Hagi (Farul Constanța)

Credit imagine: facebook

Farul Constanța este singura echipă din play-off-ul SuperLigii care a reușit două victorii în primele 3 etape, fiind liderul clasamentului, cu un avans de 4 puncte în fața celor de la CFR Cluj, care se află pe locul 2.
Formația de la malul mării le-a învins până acum în play-off pe Sepsi Sf. Gheorghe (2-1) și Universitatea Craiova (3-2), obținând și o remiză cu Rapid (1-1), iar în următoarea etapă va da peste FCSB, în deplasare.
După victoria de pe teren propriu cu oltenii, Gică Hagi a fost lăudat de Ilie Dumitrescu. Fostul fotbalist s-a arătat încântat de jocul prestat de fotbaliștii de la Farul, spunând că antrenorul reușește să-și pună foarte bine amprenta asupra dezvoltării jucătorilor săi.
Dumitrescu a adăugat că Hagi este singurul din România care poate fi numit manager, evidențiind flerul acestuia de a descoperi tineri talentați, cum este cazul lui Enes Sali și Adrian Mazilu.
Citește și:

Gică Hagi, lăudat de Ilie Dumitrescu

"Un antrenor care lucrează foarte mult. Cel mai interesant lucru este că în momentul în care începe jocul, echipa să aibă o idee de joc, o partitură cu principii foarte clare. Echipa excelează atât când este în posesie, cât și la jocul fără minge. Când se pierde mingea, fac un pressing în grup, se vede că și lucrul ăsta este lucrat la Hagi.
Pe mine mă încântă că echipa asta este lucrată, se vede că are o identitate de joc. Indiferent de adversar, joacă aceeași partitură. Nu văd nicio diferență când intră acest copil de 16-17 ani, Enes Sali, care la un moment dat se va impune și va juca titular.
Ăsta este Hagi, are ochi. El este un manager, este singurul antrenor din România care este un manager în momentul de față. Este și președinte, și owner, și manager. Îl iei pe Louis Munteanu, îl iei pe Alibec, care este alt Alibec, cel adevărat, care e într-o formă senzațională. Este extrem de activ și este acel jucător care dă încredere. De asta nu cred că l-a schimbat Gică.
Mă uitam la copiii ăștia, la Grameni, la Sali, la Borza, la Mazilu. Nu l-am văzut niciodată pe Mazilu să joace în spate, juca numai în față, intra în adversar. Îi dezvoltă cu personalitate, ăsta este Gică Hagi", a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.
Meciul dintre FCSB și Farul Constanța, din a patra etapă a play-off-ului SuperLigii, este programat luni, de la ora 20:30.
Cine câștigă titlul în SuperLigă în sezonul 2022/23?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo