Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Popescu consideră că nu e avantajos pentru Farul să prindă un loc de cupă europeană

Nicu Savin

Actualizat 04/04/2024 la 16:55 GMT+3

Gică Popescu a declarat că intrarea în play-off a fost punctul maxim pe care l-a putut atinge Farul Constanța în acest sezon. Președintele Farului a subliniat că o calificare a echipei lui Hagi în ediția următoare a cupelor europene nu ar fi ceva foarte avantajos, pentru că șansele de a ajunge în grupe sunt infime.

Gică Popescu. Sursa foto: GSP

Credit imagine: facebook

Articol scris de Alina Chiță
Fostul internațional consideră că o eventuală participare în cupele europene nu ar fi neapărat avantajoasă pentru Farul, ținând cont de complicată este accederea în grupele unei competiții europene.
"Obiectivul Farului a fost încă de la începutul sezonului intrarea în play-off. Odată ajunşi acolo, putem spera la mai mult. Nu am avut unul dintre sezoanele cele mai bune. A fost un an complicat. Această treabă cu cupele europene n-o văd atât de avantajoasă. Asta pentru că e foarte complicat cu noul sistem ca echipele noastre să ajungă în cupele europene", a declarat Gica Popescu în cadrul unei conferinţe de presă dedicată meciului de retragere al "Generaţiei de Aur", citat de orangesport.ro.
Fostul jucător al Barcelonei a vorbit și despre echipa de pe primul loc în campionat. Pentru Popescu este clar că FCSB e principala favorită la titlu.
"Dacă FCSB va caştiga cu Craiova va fi aproape imposibil să mai piardă titlul", a mai spus Gică Popescu.

Gică Popescu a dezvăluit numele starurilor care vor face parte din lotul străinilor în meciul cu "Generația de Aur"

La conferința de presă dedicată meciului de retragere al "Generației de Aur", organizată la Muzeul Fotbalului, Gică Popescu a dezvălui numele mai multor legende ale fotbalului care vor juca în această partidă.
Meciul de pe 25 mai va marca 30 de ani de la cea mai mare performanță reușită de echipa națională a României (România a fost aproape de calificarea în semifinalele Cupei Mondiale din 1994, din Statele Unite ale Americii). În acest meci vor juca mai mulți foști fotbaliști de renume în fotbalul mondial.
Gică Popescu a anunțat că din lotul selecționatei străine vor face parte Rivaldo, câștigător al Cupei Mondiale, Jari Litmanen, cel mai mare jucător finlandez din istorie, Christian Karembeu, campion mondial și european cu Franța, Christian Panucci, Dida și Eric Abidal, care au câte două trofee UCL în palmares, și Nuno Gomes, câștigător a opt trofee cu Benfica și Portugalia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo